OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Tillbehör Rulltobak

Fler och fler går över till att rulla sina egna cigaretter eftersom det blir betydligt billigare än att köpa färdiga cigaretter. Med rätt verktyg är det både lätt och smidigt. Många föredrar också just rulltobak i smaken. Vi har verktygen både för att skära rulltobaken och lätt rulla den i cigarettpapper och filter. Eller i helt färdiga filterhylsor. Du kan även smaksätta din rulltobak lite extra med essenser. Köper du hela blad av råtobak kan du skära den enkelt i en skärmaskin.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Filterhylsor (10)
 2. Filter (10)
 3. Cigarettpapper (15)
 4. Skärmaskiner (8)
 5. Startpaket (1)
 6. Tobakskryddor (17)
 7. Övrigt (6)
 8. Rullapparater (10)
Minskande ordning

   

Artiklar 33 till 48 av totalt 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Snabbtitt John Silver filter original 100-p
  Nedsatt pris!

  John Silver filter original 100-p

  Filter för dig som rullar själv med papper.
  (9)
  10,00 kr
 • Snabbtitt Elvira Hampapapper 50-p
  Nedsatt pris!

  Elvira Hampapapper 50-p

  Elvira Hanf. Cigarettpapper av 100 % hampapapper. Ett av tysklands mer populära märken. Cigarettpapper av hampa kan göras tunnt men ändå hållbart.
  (41)
  3,00 kr
 • Snabbtitt Cuthof Krydda Kakao
  Nedsatt pris!

  Cuthof Krydda Kakao

  25 ml naturidentiskt aromkoncentrat docerat till att krydda 500 gram råtobak.
  (14)
  30,00 kr
 • Snabbtitt Skärstål till Cuthof Skärmaskin
  Nedsatt pris!

  Skärstål till Cuthof Skärmaskin

  Ett par skärstål passar till Cuthof Tobakskvarn. OBS! Passar ej till Coobra Tobakskvarn. OBS! P g a bristande tillgång på denna produkt max 2 förpackningar per köp.
  (4)
  32,00 kr
 • Snabbtitt Filterhylsor Menthol 200-pack
  Nedsatt pris!

  Filterhylsor Menthol 200-pack

  Gizeh Mentho Tip 200 är en King Size Filterhylsa med en frisk smak av menthol. 200 filterhylsor i en förpackning. Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, cigaretthylsor och rullapparater.
  (117)
  22,00 kr
 • Snabbtitt Filterhylsor Rollo Guld
  Nedsatt pris!

  Filterhylsor Rollo Guld

  Filterhylsor i guld 200-pack
  (25)
  39,00 kr
 • Snabbtitt Gize Fine Papper
  Nedsatt pris!

  Gizeh Fine Papper

  Gizeh Fine Filter är fina filter med en diameter på 8 mm. För att underlätta rullningen har filtren en liten vidhäftande yta som kommer till bra användning. Det här rullpappret är kort och gott en högkvalitativ produkt som du troligen kommer hålla fast vid när du en gång börjat med det.
  (5)
  3,00 kr
 • Snabbtitt Gizeh Hylsapparat Silver Tip
  Nedsatt pris!

  Gizeh Hylsapparat Silver Tip

  Gizeh Hylsapparat Silvertip är en robust hylsapparat som du kommer ha stor nytta av. Tack vare den väl beprövade mekaniken tillsammans med användarvänligheten så är det väldigt enkelt att göra perfekta cigaretter som man sen kan njuta av hur och när man vill.
  (27)
  76,00 kr
 • Snabbtitt Gizeh Rullapparat
  Nedsatt pris!

  Gizeh Rullapparat

  Gizeh Rullapparat. Med hjälp av en sofistikerad mekanism kan den tillverka perfekta cigaretter. Gizeh rullapparat har också begåvats med en finess som gör att du kan välja på två olika diametrar på din rulltobak.
  (16)
  21,00 kr
 • Snabbtitt Gize Charcoal Filter 100-pack
  Nedsatt pris!

  Gizeh Charcoal Filter 100-p

  Gizeh Charcoal Filter 100-p är kolfilter med en diameter på 8 mm. Det naturliga träkolet med det här tredubbla kammarsystemet med filter säkerställer en jämnare smak. Filtren är förpackade 100 stycken i en kartong.
  (9)
  12,00 kr
 • Snabbtitt Gizeh Kingsize Papper
  Nedsatt pris!

  Gizeh Kingsize Papper

  Gizeh Kingsizepapper är extra fina, nästan genomskinliga cigarettpapper med en ytvikt på 14 g / m² och en gummibeläggning av naturligt gummi. Det extra fina pappret ger dig en ren njutning. Pappret bränns mycket långsamt.
  (2)
  8,00 kr
 • Snabbtitt Gizeh Original 50-pack
  Nedsatt pris!

  Gizeh Original 50-pack

  Gizeh Original 50-pack är ett cigarettpapper som har en ytvikt av 23,5 g / m, och ett naturligt gummi som är baserat på stärkelse. Bladen ger en riktig tobakssmak som du kommer kunna njuta mycket av. Cigarettpappret brinner i jämn ström.
  (11)
  3,00 kr
 • Snabbtitt Skärstål par Coobra Skärmaskin
  Nedsatt pris!

  Skärstål par Coobra Skärmaskin

  Ett par skärstål passar till Coobra Tobakskvarn. OBS! Passar ej till Cuthof Tobakskvarn.
  (12)
  32,00 kr
 • Snabbtitt Filterhylsor Silver Tip 200-p
  Nedsatt pris!

  Filterhylsor Silver Tip 200-p

  Gizeh Silver Tip 200 är en King Size full flavor hylsa av högsta kvalitet för en riklig smakupplevelse. Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.
  (36)
  18,00 kr
 • Snabbtitt Filterhylsor Air Plus 200-p
  Nedsatt pris!

  Filterhylsor Air Plus 200-p

  Gizeh Air Plus 200 är en King Size filterhylsa med laserperforerat filter för en mild smak. 200 filterhylsor i en förpackning. Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.
  (21)
  17,00 kr
 • Snabbtitt Coobra Skärmaskin för Råtobak
  Nedsatt pris!

  Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den. Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (41)
  222,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 33 till 48 av totalt 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4