Hembryggning

Att gå till en butik och botanisera bland olika sorters öl och vin har visserligen sin charm. Men tänk om du kunde fylla ditt vinställ med klirrande flaskor som innehåller ditt alldeles eget vin? Eller om du hade en egen bar med öl i sortimentet som du har bryggt själv? Det skulle inte heller vara så dumt att kunna bjuda på ditt eget vin eller din egen öl nästa gång du får besök! Så varför inte investera i prylar för hembryggning? Då kan du prova olika satser och brygga egen öl och framställa ditt eget vin. Hembryggning blir allt mer populärt och här kan du hitta allt du behöver för att komma i gång själv.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Öl (19)
 2. Vin (16)
 3. Ölsatser (72)
 4. Vinsatser (53)
 5. Nybörjarkit Öl 4 Liter (10)
 6. Etiketter (60)
 7. Kosttillskott (4)
 8. Öltillbehör (34)
 9. Tillbehör (8)
 10. Rengöring (9)
 11. Mjöd (5)
 12. Cider (16)
 13. Vatten & Läsk (14)
 14. Aktivt kol (18)
 15. Vattenrenare (1)
 16. Vinkemikalier (37)
 17. Essenser (202)
 18. Litteratur (20)
 19. Socker (8)
 20. Jäst (15)
 21. Emballage (10)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Snabbtitt Lilla Jäskitet
  Nedsatt pris!

  Lilla Jäskitet

  Paketpris. Innehåller 1 st 30-liters jäshink, hävert, jäsrör samt jäsningsmätare (Öchslemeter). Ordinarie pris 158:-
  (24)
  119,00 kr
 • Snabbtitt Mellan Jäskitet Vin
  Nedsatt pris!

  Mellan Jäskitet Vin

  Paketpris. Innehåller 1 st 30-liters jäshink, hävert, jäsrör, jäsningsmätare (Öchslemeter), vinkork och en enkel vinkorkapparat. Ordinarie pris 214:-
  (12)
  159,00 kr
 • Snabbtitt Stora Jäskitet Vin
  Nedsatt pris!

  Stora Jäskitet Vin

  Paketpris. Innehåller hävert, jäsrör, jäsningsmätare (Öchslemeter), vinkork och vinkorkapparat med hävarm, Rekordrens rengöringsmedel, samt 2 st 30-liters jäshinkar.
  (21)
  299,00 kr
 • Snabbtitt Mellan Jäskitet Öl
  Nedsatt pris!

  Mellan Jäskitet Öl

  Paketpris. Innehåller 1 st 30-liters jäshink, hävert, jäsrör, jäsningsmätare (Öchslemeter), ölkapsyler och en enkel kapsylapparat för påsättning av kronkapsyler. Ordinarie pris 210:-
  (3)
  159,00 kr
 • Snabbtitt Stora Jäskitet Öl
  Nedsatt pris!

  Stora Jäskitet Öl

  Paketpris. Innehåller hävert, jäsrör, jäsningsmätare (Öchslemeter), ölkapsyler och en enkel kapsylapparat för påsättning av kronkapsyler, samt rengöringsmedel, samt 2 st 30-liters jäshinkar.
  (9)
  299,00 kr
 • Snabbtitt Jäskit med Bag in box
  Nedsatt pris!

  Jäskit med Bag-in-box

  Jäskit med Bag in box
  (5)
  387,00 kr
 • Snabbtitt Mandarina Bavaria Pellets 100 g
  Nedsatt pris!

  Mandarina Bavaria Pellets 100 g

  Mandarina Bavaria Pellets är en ny tysk högalfa- och aromhumlesort. Aromen är sötaktig med tydlig fruktighet av framförallt mandarin.
  49,00 kr
 • Snabbtitt Eureka Pellets 100 g
  Nedsatt pris!

  Eureka Pellets 100 g

  Eureka Pellets med örtiga och fruktiga smaker. Bland annat smak av svart vinbär, mörka bär, lätta toner av grapefrukt, tangerine, mynta och granskott.
  49,00 kr
 • Snabbtitt Mangrove Jack's Mixade Bär
  Nedsatt pris!

  Mangrove Jack's Mixade Bär

  Mangrove Jack's alla cidersorter har tillverkats med endast de färskaste frukterna av bästa kvalitet som pressats och koncentrerats för att sedan hällas ner i den speciella påsen. Det gör att vi kan garantera att frukternas naturliga smak finns kvar vilket ger din cider en fräsch, krispig och extraordinärt god smak. Finns i flera olika smaker och detta är en cider med söt bas av äpple och en fräsch smak av sommarbär med bland annat hallon och svartvinbär. Cidern har en mörkrosa färg och serveras över is.
  299,00 kr
 • Snabbtitt Mangrove Jack's Kryddig Äppelcider
  Nedsatt pris!

  Mangrove Jack's Kryddig Äppelcider

  Mangrove Jack's alla cidersorter har tillverkats med endast de färskaste frukterna av bästa kvalitet som pressats och koncentrerats för att sedan hällas ner i den speciella påsen. Det gör att vi kan garantera att frukternas naturliga smak finns kvar vilket ger din cider en fräsch, krispig och extraordinärt god smak. Finns i flera olika smaker och detta är en krispig  äppelcider med kanel och kryddor. Smakar allra bäst varm en kall vinterdag.
  314,00 kr
 • Snabbtitt Mangrove Jack's Fläder & Lime
  Nedsatt pris!

  Mangrove Jack's Fläder & Lime

  Mangrove Jack's alla cidersorter har tillverkats med endast de färskaste frukterna av bästa kvalitet som pressats och koncentrerats för att sedan hällas ner i den speciella påsen. Det gör att vi kan garantera att frukternas naturliga smak finns kvar vilket ger din cider en fräsch, krispig och extraordinärt god smak. Finns i flera olika smaker och detta är en cider med fräsch citrus lime med varma blommiga noter av Fläder och fruktigt äpple. En vinnande kombination.
  314,00 kr
 • Snabbtitt Melon Pellets 100 g
  Nedsatt pris!

  Melon Pellets 100 g

  Melon Pellets eller "Huell Melon" är en relativt ny humlesort besläktad med Cascade. Beskrivs som intensivt fruktig med smak och arom av bland annat honungsmelon och jordgubbar.
  49,00 kr
 • Snabbtitt Olicana Pellets 100 g
  Nedsatt pris!

  Olicana Pellets 100 g

  Olicana Pellets är en ny engelsk humlesort framtagen av Charles Faram. Arom och smak av tropisk frukt, bl.a. mango, passionsfrukt och grapefrukt.
  49,00 kr
 • Snabbtitt Styrian Wolf Pellets 100 g
  Nedsatt pris!

  Styrian Wolf Pellets 100 g

  Styrian Wolf Pellets är en ny humlesort från Slovenien
  49,00 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Fromage Homemade Cheese Kit
  Rea
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Fromage Homemade Cheese Kit

  Mad Millie Fromage Homemade Cheese Kit innehåller allt du behöver för att tillverka färsk marinerad Feta samt Queso Fresco. Paketer innehåller en keramikskål med en anpassad form samt pressplatta. En termometer såväl som alla viktiga ingredienser, ett laminerat receptkort för att göra tio omgångar med Queso Fresco eller marinerad Feta. Allt ryms i en snygg, franskinspirerad gåvobox som gör det perfekt som present på födelsedagar, mors dag, jul och bröllop.  Kit innehåller:OstdukKeramikskål med Pressplatta samt lockMillie's ostingredienserTermometerOstformLaminerat receptkort. 

  Ordinarie pris 499,00 kr

  Special Price 399,20 kr

 • Snabbtitt PBW Five Star 120 g
  Nedsatt pris!

  PBW Five Star 120 g

  PBW Five Star 120 g
  149,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3