Bag in Box

Bag-in-boxen - skapa ditt eget lådvin 

Bland PGW:s produkter hittar du ett brett utbud för hemmabryggare! Här hittar du allt som du behöver, allt från humlet till maltkvarnen för att krossa humlet själv, till steget när du ska föra över den färdiga drycken till en flaska - eller varför inte en hemmagjord bag-in-box? Att brygga öl, cider, vin eller annan dryck, ska vara roligt och tillfredsställande, och för det behöver du den rätta utrustningen. PGW erbjuder utrustning för hela processen: brygga, jäsa och servera. Bland våra produkter hittar du bland annat ett brett urval av kapsyler, flaskfyllare och utrustning för att göra en egen bag-in-box. 

Sätt ihop en egen bag-in-box med ditt hembryggda dryck 

Alla har nog hört uttrycket "bag-in-box", som egentligen heter lådvin på svenska, och går att köpa på alla ställen där det säljs alkohol. Lådviner, som det hörs på namnet, innehåller vin och även hemma kan du skapa dig en egen bag-in-box fylld med ett hemmabryggt vin - men varför hålla sig till enbart en slags dryck? Passa på att testa med andra drycker så som öl när du väl har chansen! Den största skillnaden mellan lådförpackningar och glasflaskor är dock att en bag-in-box inte har lika lång hållbarhet som en flaska har, men fördelen är att den rymmer desto mer. 

Bland PGW:s produkter för bag-in-box:ar hittar du påsar som rymmer 3 liter eller 5 liter; jäskit med en tillhörande bag-inbox; och även ett bag-in-box-ställ med ett exklusivt utseende där du verkligen kan lyxa till det och tillsätta extra detaljer som glas och stearinljus! 

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Glasdamejeanne 25 literGlasdamejeanne 25 liter
  Bag-in-box 3 liter Natur
  Rating:
  75%
  34 kr
 2. Jäskit med Bag in boxJäskit med Bag in box
  Jäskit med Bag in box
  Rating:
  93%
  678 kr
 3. Extrapåse 3 literExtrapåse 3 liter
  Extrapåse 3 liter
  Rating:
  91%
  17 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering