Ölsatser

Hembryggning av öl med ölsatser

Hembryggning av öl lockar fler och fler människor. Dels är det kul att brygga egen öl hemma och samtidigt sparar du pengar jämfört med att handla på bolaget. Med en ölsats slipper du allt arbete med att koka vörten. Denna metod av hembryggning av öl är perfekt för nybörjare! Beställ en ölsats och jäs din egen öl redan om några dagar.

Brygg öl hemma enkelt och snabbt med en ölsats

Att göra öl hemma själv är inte bara en kul hobby utan det lönar sig också då det är både billigt och gott. Vi på pgw har ett brett sortiment av ölsatser som innefattar Coopers, Muntons, Woodfordes  och Brewferm. Ölsatserna är framtagna för att också nybörjaren ska kunna brygga eget öl hemma själv enkelt och snabbt! Ölsatser är även perfekta för experter på öl som vill spara tid, är lata eller vill brygga mycket öl snabbt. Det ända du behöver göra är att jäsa ölen. Du kan beställa ett jäskit och bryggsocker  samtidigt som du köper din ölsats.

Hembryggning av öl utan ölsats

Om du vill prova på att brygga din egen öl från början till slut så säljer vi på pgw allt du behöver för att brygga din öl hemma själv. Du behöver inget speciellt utrymme för hembryggning utan välj ett rum, badrum, källare eller utrymme som passar dig. Tänk bara på att det inte ska vara för varmt i rummet där ölen står och jäser. Hygien och rengöring är en annan viktig del i hembryggning av öl då det är viktigt att allt är sterilt så att inga utomstående bakterier skadar ölen. Om du har barn hemma så se till att ditt bryggeri är utom räckhåll för de små.

När du känner dig varm i kläderna och vill brygga öl med eget recept så kan du anmäla dig till SM i hembrygd öl. Vem vet, kanske ditt recept hamnar på hyllorna i någon butik en dag.

Brygg eget vin hemma

Vi på pgw säljer även allt du behöver för att brygga vin hemma. Klara vinsatser finns självklart också så även en nybörjare kan brygga vin hemma själv enkelt och snabbt.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 65

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 65

Sida
per sida
Sätt fallande sortering