101 öl du måste dricka...

I lager Vikt: 632 g
SKU
B109
Snabb överblick
Älskar du öl? Då ska du slå till på denna utgåva av Örjan Westerlunds storsäljare 101 öl du måste dricka innan du dör. Ett trettiotal nya ölsorter i en ny, fräsch och uppdaterad utgåva med årets allra bästa nykomlingar i ölbacken. ”101 öl du måste dricka innan du dör” omfattar en fantastisk samling ölsorter som alla ölälskare nybörjaren såväl som den redan invigde kan avnjuta i sällskap med en av Sveriges mest sålda öl- och whiskyförfattare. I boken finns tips och betyg på 101 ölsorter, de allra flesta tillgängliga via Systembolaget. Här kan även den vane öldrickaren vidga sina vyer då urvalet är gjort med fokus på bredd och med mål att utmana fördomar. Läsaren får omdömen och associationer med både hög relevans och även underfundiga dråpligheter. Här finns öl av alla typer: alltifrån amerikansk gräsklipparöl till välhumlad pilsner, söt ale och syrlig veteöl till whiskyfatlagrade specialiteter. Varje öl presenteras med tips om lämplig serveringstemperatur och de flesta har också någon kommentar om tillverkning, ingredienser eller liknande. I boken finns även ett ABC med grundläggande ölkunskaper, och precis som i föregångaren får läsaren ett par raders utrymme per ölsort för egna reflektioner.
154 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

101 Öl du måste dricka innan du dör.

Älskar du öl? Då ska du slå till på denna utgåva av Örjan Westerlunds storsäljare 101 öl du måste dricka innan du dör.

Ett trettiotal nya ölsorter i en ny, fräsch och uppdaterad utgåva med årets allra bästa nykomlingar i ölbacken. ”101 öl du måste dricka innan du dör” omfattar en fantastisk samling ölsorter som alla ölälskare nybörjaren såväl som den redan invigde kan avnjuta i sällskap med en av Sveriges mest sålda öl- och whiskyförfattare. I boken finns tips och betyg på 101 ölsorter, de allra flesta tillgängliga via Systembolaget. Här kan även den vane öldrickaren vidga sina vyer då urvalet är gjort med fokus på bredd och med mål att utmana fördomar. Läsaren får omdömen och associationer med både hög relevans och även underfundiga dråpligheter.

Här finns öl av alla typer: alltifrån amerikansk gräsklipparöl till välhumlad pilsner, söt ale och syrlig veteöl till whiskyfatlagrade specialiteter. Varje öl presenteras med tips om lämplig serveringstemperatur och de flesta har också någon kommentar om tillverkning, ingredienser eller liknande.

I boken finns även ett ABC med grundläggande ölkunskaper, och precis som i föregångaren får läsaren ett par raders utrymme per ölsort för egna reflektioner.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:101 öl du måste dricka...
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris