Gräddsifoner

Gräddsifoner som drivs på lustgas

Vispa till lite fluffig grädde på ett kick, få till den perfekt hollandaisen eller varför inte den där härligt skummiga och krämiga soppan du åt på restaurang för några veckor sedan. Vill du lära dig att blanda drinkar som en bartender? Allt det här går att fixa med hjälp av ett enda verktyg  – Gräddsifonen.

Gräddsifonen – en partyhöjare

Oavsett om det är dags för julfest i vintertid eller om sommaren är i antågande och partystämning infinner sig. Det vankas kanske kalas i god vänners lag redan till helgen? Låt då kalaset bli årets höjdpunkt. Kom ihåg att det är detaljerna som gör skillnaden och vad kan då vara bättre än att maximera en 5-rätters middag med en partyhöjare, nämligen en Gräddsifon.

Lustgasdrivna gräddsifoner är multiverktyg

Grädd sifoner är multiverktyg, de skapar luftig grädde som sig fin längre än grädde som vispas på vanligt vis. Tack vare att de är lustgas drivna så är de enkla att använda och ger perfekta resultat varje gång.

De är hemmakockens bäste vän som kan användas till många fler saker än bara vispning av grädde. Förbättra konsistensen på hollandaisesåsen, gör fantastisk chokladmousse, mousser i olika färger och förbättra vännernas drinkar med hjälp av kolsyrepatroner. Lustgasdrivna sifoner kan mycket, vispa grädde är bara toppen av ett isberg, the sky is the limit!

Lustgaspatroner till gräddsifoner

Förutom själva gräddsifonerna så säljer vi också lustgastpatroner som driver din gräddskummare mot nya äventyr. Drivgasen, N20, väger 8 gram styck och säljs i både 10-pack och 36 x 10-pack. Gräddgasen säljs i patroner från vårt eget märke MOSA och det kan alltid vara bra att ha ett par patroner extra hemma i skafferiet, för säkerhets skull. När det äntligen är fest och det är dags att ladda gräddsifonen så brukar oturen vara framme och gasen vara slut. Förekom olyckan genom att säkra upp med en rejäl laddning lustgaspatroner så är desserten räddad.

Flera färger, former och storlekar som passar alla tillfällen

Rostfritt, silver, metall, vitt eller svart, gräddsifoner kommer i många färger och flera storlekar. Ända från den behändiga lilla 0,25-liters behållaren upp till den stadiga 1-liters sifonen.

Det är enkelt att komma igång med gräddvispning på den här nivån. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde och skruva på toppen igen. Mata i en gaspatron, N20, och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde.

Alltså:

 1. Fyll upp gräddsifonen med grädde och skruva åt toppen ordentligt.

 2. Sedan skruvar du på en lustgas patron och då kommer ett pysande ljud från patronen. Det är gasen som rusar in i grädden under tryck.

 3. Sedan sätter du på det önskade munstycket för vilken form du vill ha på det som ska komma ut.

 4. Sist trycker du ner knappen eller handtaget och ut kommer fin fluffig grädde.

Botanisera bland våra grädd sifoner och gör dig redo för festen

Om du vill komma över en gräddsifon som kan göra riktigt fluffig grädde på bara någon minut så har vi gräddsifonen för dig. Våra gräddsifoner är av märket MOSA som är en av världens största tillverkare och är robusta och håller hög kvalitét.

Kolla runt, läs in dig och beställ din favoritsifon idag.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gräddsifon 0,25 lit Svart
  377 kr
 2. Gräddsifon 0,25 liter Silver/vit
  355 kr
 3. Gräddsifon 0,5 liter Vit
  Rating:
  92%
  387 kr
 4. Gräddsifon 0,5 liter Metall
  Rating:
  77%
  448 kr
 5. Gräddsifon 0,5 liter Röd
  Rating:
  91%
  387 kr
 6. Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Rating:
  94%
  387 kr
 7. Gräddsifon 0,5 liter Svart
  Rating:
  78%
  387 kr
 8. Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
  Rating:
  95%
  929 kr
 9. Gräddsifon 1 liter Rostfri
  Rating:
  90%
  1 046 kr
 10. Vispgrädde Arom Jordgubbe
  Rating:
  65%
  45 kr
 11. Vispgrädde Arom Banan
  45 kr
 12. Vispgrädde Arom Choklad
  45 kr
 13. Vispgrädde Arom Blåbär
  45 kr
 14. Vispgrädde Arom Melon
  Rating:
  50%
  45 kr
 15. Patronhållare Gräddsifon Svart
  Rating:
  92%
  34 kr
 16. Patronhållare Gräddsifon Vit
  Rating:
  97%
  34 kr
 17. Patronhållare Aluminium
  57 kr
 18. Spritsmunstycke Tulpan Vitt
  Rating:
  87%
  34 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering