Gräddsifoner

Gräddsifoner som drivs på lustgas

Vispa till lite fluffig grädde på ett kick, få till den perfekt hollandaisen eller varför inte den där härligt skummiga och krämiga soppan du åt på restaurang för några veckor sedan. Vill du lära dig att blanda drinkar som en bartender? Allt det här går att fixa med hjälp av ett enda verktyg  – Gräddsifonen.

Gräddsifonen – en partyhöjare

Oavsett om det är dags för julfest i vintertid eller om sommaren är i antågande och partystämning infinner sig. Det vankas kanske kalas i god vänners lag redan till helgen? Låt då kalaset bli årets höjdpunkt. Kom ihåg att det är detaljerna som gör skillnaden och vad kan då vara bättre än att maximera en 5-rätters middag med en partyhöjare, nämligen en Gräddsifon.

Lustgasdrivna gräddsifoner är multiverktyg

Grädd sifoner är multiverktyg, de skapar luftig grädde som sig fin längre än grädde som vispas på vanligt vis. Tack vare att de är lustgas drivna så är de enkla att använda och ger perfekta resultat varje gång.

De är hemmakockens bäste vän som kan användas till många fler saker än bara vispning av grädde. Förbättra konsistensen på hollandaisesåsen , gör fantastisk chokladmousse, mousser i olika färger och förbättra vännernas drinkar med hjälp av kolsyrepatroner. Lustgasdrivna sifoner kan mycket, vispa grädde är bara toppen av ett isberg, the sky is the limit!

Lustgaspatroner till gräddsifoner

Förutom själva gräddsifonerna så säljer vi också lustgastpatroner  som driver din gräddskummare mot nya äventyr. Drivgasen, N20, väger 8 gram styck och säljs i både 10-pack och 36 x 10-pack. Gräddgasen säljs i patroner från vårt eget märke MOSA och det kan alltid vara bra att ha ett par patroner extra hemma i skafferiet, för säkerhets skull. När det äntligen är fest och det är dags att ladda gräddsifonen så brukar oturen vara framme och gasen vara slut. Förekom olyckan genom att säkra upp med en rejäl laddning lustgaspatroner så är desserten räddad.

Flera färger, former och storlekar som passar alla tillfällen

Rostfritt, silver, metall, vitt eller svart, gräddsifoner kommer i många färger och flera storlekar. Ända från den behändiga lilla 0,25-liters behållaren upp till den stadiga 1-liters sifonen.

Det är enkelt att komma igång med gräddvispning på den här nivån. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde och skruva på toppen igen. Mata i en gaspatron, N20, och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde.

Alltså:

 1. Fyll upp gräddsifonen med grädde och skruva åt toppen ordentligt.

 2. Sedan skruvar du på en lustgas patron och då kommer ett pysande ljud från patronen. Det är gasen som rusar in i grädden under tryck.

 3. Sedan sätter du på det önskade munstycket för vilken form du vill ha på det som ska komma ut.

 4. Sist trycker du ner knappen eller handtaget och ut kommer fin fluffig grädde.

Botanisera bland våra grädd sifoner och gör dig redo för festen

Om du vill komma över en gräddsifon som kan göra riktigt fluffig grädde på bara någon minut så har vi gräddsifonen för dig. Våra gräddsifoner är av märket MOSA som är en av världens största tillverkare och är robusta och håller hög kvalitét.

Kolla runt, läs in dig och beställ din favoritsifon idag.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gräddsifon 0.5 liter Silver/vitGräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Gräddsifon 0,25 liter Silver/vit
  308 kr
 2. Gräddsifon 0,25 liter Vit Gräddsifon 0,25 liter Vit
  Gräddsifon 0,25 lit Vit
  Rating:
  91%
  308 kr
 3. Gräddsifon 0,25 lit MetallGräddsifon 0,25 lit Metall
  Gräddsifon 0,25 lit Metall
  Rating:
  97%
  362 kr
 4. Gräddsifon Vit 0,5 LGräddsifon Vit 0,5 L
  Gräddsifon Vit 0,5 L
  Rating:
  100%
  330 kr
 5. Gräddsifon Svart 0,5 LGräddsifon Svart 0,5 L
  Gräddsifon Svart 0,5 L
  330 kr
 6. Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - HögblankGräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank
  Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5
  1 156 kr
 7. Gräddsifon Rostfri 0,5 litGräddsifon Rostfri 0,5 lit
  Gräddsifon Rostfri 0,5 lit
  Rating:
  95%
  1 024 kr
 8. Gräddsifon 1 lit RostfriGräddsifon 1 lit Rostfri
  Gräddsifon 1 lit Rostfri
  Rating:
  90%
  1 153 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering