Gräddsifoner

Gräddsifoner kommer i flera storlekar, färger och utförande. Gemensamt har de alla att de är den perfekta hjälpredan för att fixa vispad grädde i ett nafs. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde (eller laktosfri eller högpastöriserad eller vad du nu känner för) och skruva på toppen igen. mata i en patron och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde som ett proffs. Du kommer snabbt att märka att grädden från en gräddsifon ger mycket godare grädde än den du kan köpa i färdiga sprutflaskor.

Du slipper diska skålar och vispar efter varje användning och när du har spritsat den grädde som du behöver till pannkakorna, din hot shot, jordgubbarna och tårtan så ställer du helt enkelt in hela sifonen med sitt innehåll i kylen tills nästa användning. Patroner till gräddsionerna hittar du billigast hos oss och är bra att ha i lager.

Färsk grädde har en hållbarhet på ungefär två veckor i en försluten sifon så känner du för ytterligare en hot shot på kvällskvisten så tar du bara ut sifonen och spritsar vidare. PGW har både gräddsifoner och patroner till dessa. 

Gräddsifoner kan också användas till så mycket mer än att bara vispa grädde för den matintresserade. En riktigt fluffig Hollandaisesås (viedo på engelska) eller en Chokladmousse är bara några exempel. Vi har även rostfria termosifoner som håller kylan eller värmen när du behöver ha gräddsifonen ute en längre tid.

Om du ska göra varma såser i sifonen föreslår vi en rostfri gräddsifon då aluminium kan avge vissa skadliga ämnen som avges vid höga temperaturer.

Våra gräddsifoner är av märket MOSA som är en av världens största tillverkare och är robusta och håller hög kvalitét.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Partoner till Gräddsifon (2)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2
 • Snabbtitt Gräddsifon 1 liter Rostfri
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 1 liter Rostfri

  Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Dennar modell är helt i rostfritt stål. Packningarna är i silikon. Kan därför maskindiskas.
  (4)
  996,00 kr
 • Snabbtitt Fäste till spritsmunstycke svart
  Nedsatt pris!

  Fäste till spritsmunstycke svart

  Fäste till spritsmunstycke svart
  21,00 kr
 • Snabbtitt Fäste till spritsmunstycke vit
  Nedsatt pris!

  Fäste till spritsmunstycke vit

  Fäste till spritsmunstycke vit
  21,00 kr
 • Snabbtitt Fäste till spritsmunstycke rostfritt
  Nedsatt pris!

  Fäste till spritsmunstycke rostfritt

  Fäste till spritsmunstycke rostfritt
  39,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit

  Behållare i polerad aluminium med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (9)
  366,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0.5 liter Svart
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Svart

  Svartlackerad aluminiumbehållare med svart huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (3)
  366,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,5 liter Metall
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Metall

  Denna exklusiva gräddsifon helt i polerad aluminium är främst tänkt för barer och restauranger. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (11)
  422,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
  Rea
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Rostfri

  Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Dennar modell är helt i rostfritt stål. Packningarna är i silikon. Kan därför maskindiskas.
  (2)

  Ordinarie pris 885,00 kr

  Special Price 699,00 kr

 • Snabbtitt Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank
  Rea
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

  Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa tillsammans med patroner för gräddsifon. Används med fördel till chokladmousse, kalla eller varma soppor, såser mm.

  Ordinarie pris 741,00 kr

  Special Price 699,00 kr

 • Snabbtitt Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

  Gärddsifon Rostfri 0,25 liter är en Gräddsifon helt i Rostfritt Stål och kan därmed maskindiskas för enkel och hygienisk rengöring. Ergonomiskt smarta delar med Non-Slip silikon vilket gör att du enkelt skruvar på och av delarna. 
  730,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank

  Gräddsifon Rostfri Thermo är en högkvalitativ gräddsifon i rostfritt stål för profssionell användning. Vispar grädde, Smaksatta kaffetoppings, delikata såser, såser, yoghurtmousse, vispade soppor och mycket mer. En sifon med dubbla väggar med bästa isolering för att hålla mat eller dryck kall eller varm i timmar. Med en ergonomisk design för sifonhuvudet, patronhållare och kork samt Non-slip silikon för enkelnt handhavande. Avtagbar silikonring samt pistong i rostfritt stål för enkel och hygienisk rengöring. Kan användas med varma vätskor upp till 70°C. 
  1 006,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,25 lit Röd
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 lit Röd

  Lackerad röd aluminiumbehållare med huvud i vit plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det går även bra att använda den till chokladmousse, skumma soppor eller såser mm.Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser.Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra. Volym: 0,5 liter Mått: Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm Bredd: 8 cm
  355,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,25 liter Vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 liter Vit

  Lackerad vit aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det lilla formatet gör den perfekt för dig som har litet kylskåp.
  (7)
  355,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit

  Lackerad vinröd aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (13)
  366,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,5 liter Vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Vit

  Vitlackerad aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (13)
  366,00 kr
 • Snabbtitt Gräddsifon 0,25 lit Svart
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 lit Svart

  Lackerad svart aluminiumbehållare med huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det går även bra att använda den till chokladmousse, skumma soppor eller såser mm.Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser.Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra. Volym: 0,5 liter Mått: Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm Bredd: 8 cm
  355,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2