Lägg din order senast klockan 13 på onsdag 19 december  för leverans före jul. 

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Pluntor

Pluntor är behändiga små dryckesbehållare som du kan stoppa i innerfickan när du ska ut på äventyr och vill ha något stärkande till hands. Vi har ett stort sortiment snygga, humoristiska och användbara pluntor i många olika stilar. Alla våra fickpluntor är enkla att ta med sig då de inte tar mer plats än nödvändigt. De finns läderklädda eller med rostfri yta, med eller utan text eller emblem. Samtliga pluntor har en ordentlig och snygg kork som är lätt att öppna och försluta så att du enkelt kan smutta på din favoritdryck närhelst du önskar.
Minskande ordning

   

7 artiklar

 • Snabbtitt Fickplunta Rostfri 24 cl
  Nedsatt pris!

  Fickplunta Rostfri 24 cl

  Fickplunta i rostfritt stål. Rymmer ca 24 cl Tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Snabbtitt Plunta i Bibel
  Nedsatt pris!

  Plunta i Bibel

  Bibelplunta. Det optimala stället att gömma sin sprit. Till det yttre ser det ut som en klassisk King James Bibel. Öppna den "goda boken" och inuti finner du en fickplunta i rostfritt stål. Fyll den med din favoritsort och den kan ta dig igenom långa cermonier utan att någon upptäcker det.
  177,00 kr
 • Snabbtitt Fickplunta Rostfri 15 cl
  Nedsatt pris!

  Fickplunta Rostfri 15 cl

  Fickplunta i rostfritt stål Rymmer ca 15 cl och tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Snabbtitt Fickplunta Rostfri 21 cl
  Nedsatt pris!

  Fickplunta Rostfri 21 cl

  Fickplunta i rostfritt stål. Rymmer ca 21 cl. Tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Snabbtitt Plunta Ladies Night
  Nedsatt pris!

  Plunta Ladies Night

  Plunta Ladies Night är den perfekt skapade pluntan för kvinnor att ha i sin ficka. Pluntan har en kvinnligt rosa färg över hela alla sidor och det är toppat med en silvrig kork som du enkelt öppnar och försluter efter eget behov. Den är väldigt enkel och smidig att ha med sig då den inte tar mer plats än vad man kan ha med sig. Fungerar utmärkt som present till den kvinna eller tjej du tycker förtjänar eller har behov av en fin rosa fickplunta. Fickpluntan kommer dessutom i en fin förpackning som ger en exklusiv känsla. Fickpluntan rymmer cirka 18 cl.
  88,00 kr
 • Snabbtitt Plunta Hammare och Skära
  Nedsatt pris!

  Plunta Hammare och Skära

  Plunta Hammare och Skära är den fint skapad plunta att förvara i sin ficka. Pluntan har en hammare och skära på ena sidan och det är toppat med en silvrig kork som du enkelt öppnar och försluter efter eget behov. Den är väldigt enkel och smidig att ha med sig då den inte tar mer plats än vad man kan ha med sig. Fungerar utmärkt som present till den någon i din närhet som du tycker förtjänar eller har behov av en fin och lite annorlunda fickplunta. Fickpluntan kommer dessutom i en fin förpackning som ger en exklusiv känsla.
  88,00 kr
 • Snabbtitt Fickplunta Rostfri 18 cl
  Nedsatt pris!

  Fickplunta Rostfri 18 cl

  Fickplunta i rostfritt stål Rymmer ca 18 cl Klassisk design
  73,00 kr
Minskande ordning

   

7 artiklar