Presentpåsar

Presentpåsar och Ice bag® som håller ölen och vinet vid rätt temperatur. Hos oss hittar du ett utbud som passar för många olika tillfällen: t. ex. de lyxiga, de extra stora eller de som är försedda med läderhandtag för att göra det lättare att bära. Eller varför inte ge bort en praktisk Ice bag® i present?
Minskande ordning

   

2 artiklar

 • Ice Bag Monogram
  Nedsatt pris!

  Ice Bag VIP med Monogram

  Ice Bag VIP med Monogram är en produkt som passar i alla hem för man vet att den kommer till användning med jämna mellanrum. Alla har varit i situationen då en kall öl, läsk eller whiskey blivit varm på grund av att det stått ute. Nu är det problemet över då den här produkten gör att du slipper det framöver. Fyll väskan med is och ställ i flaskan eller burken/burkarna och ha med dig till stranden eller ha ute i trädgården och isen hjälper till att hålla kylan så att du slipper bli frustrerad över att behöva dricka en varm dryck igen. 
  72 kr
 • Ice Bag med kort
  Nedsatt pris!

  Ice Bag Med Kort

  Ice Bag med Kort är en produkt som passar i alla hem för man vet att den kommer till användning med jämna mellanrum. Alla har varit i situationen då en kall öl, läsk eller whiskey blivit varm på grund av att det stått ute. Nu är det problemet över då den här produkten gör att du slipper det framöver. Fyll väskan med is och ställ i flaskan eller burken/burkarna och ha med dig till stranden eller ha ute i trädgården och isen hjälper till att hålla kylan så att du slipper bli frustrerad över att behöva dricka en varm dryck igen. 
  66 kr
Minskande ordning

   

2 artiklar