Bastflaska 250 ml

I lager Vikt: 950 g
SKU
B180
Snabb överblick
Bastflaska 250 ml
60 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Bastflaska 250 ml är en klassisk och stilren bastflaska som passar perfekt för dig som vill förvara egen dryck. Bastflaskan passar bland annat utmärkt för att förvara vin och detta är något som många hemmabryggare gör. Flaskans form och snygga design gör att den känns lyxig och exklusiv och det förhöjer givetvis upplevelsen om man serverar vin eller någon annan dryck ur en sådan stilren flaska.

Den här bastflaskan har en klassisk form vilket gör att den passar utmärkt för många olika typer av viner och andra drycker. Om man har bryggt sitt eget vin och sedan tappat upp det i en snygg bastflaska är det väldigt roligt att bjuda och nära och kära på vin. De kommer garanterat att imponeras av att du bryggt det själv samt av att det serveras ur en sådan fin flaska!

Passar utmärkt för att förvara dryck

Denna Bastflaska 250 ml är väldigt populär bland de som brygger egen dryck hemma, till exempel eget vin. Men den fungerar väldigt bra för alla olika typer av drycker. Oavsett vilken dryck du vill förvara i denna bastflaska så går det bra att hälla i den i denna Bastflaska 250 ml.

Bastflaskor är en klassisk typ av flaska som har använts väldigt länge. Dess anor kan spåras hela vägen tillbaka till Italien och 1300-talet, då den sägs ha skapats och använts för första gången.

En snyggt designad flaska

Bra att veta om Bastflaska 250 ml:

  • Passar utmärkt för förvaring av dryck
  • Flaskan är väldigt enkel att använda
  • Flaskan är väldigt snyggt designad
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Bastflaska 250 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris