• Blender Smoothie
  • Blender Smoothie
  • Blender Smoothie
  • Blender Smoothie
  • Blender Smoothie
  • Blender Smoothie
  • Blender Smoothie

Blender Smoothie

Denna produkt har utgått

Köps Ofta Tillsammans

Blender Smoothie
Blender Smoothie
469 kr

Detaljer

Snabb och näringsrik smoothie till frukost med Blender Smoothie!

En stark början på dagen rekommenderas att börja med en dos av vitaminer och näringsrik frukost. Oavsett om du njuter av att äta frukost eller ej så är frukosten livsviktig. Om du stoppar i dig något direkt på morgonen är du snäll mot kroppen och du minskar risken att drabbas av hjärt och kärlsjukdomar med 27%. Oavsett om du anser att du har tid till att äta frukost eller inte så kommer en blender att hjälpa dig att få i dig den bästa frukosten utan att det tar upp massa tid. Lägg i till exempel en banan, broccoli, en apelsin och häll i en del vatten och någon juice. Tryck på en knapp och klart. Drick upp din smoothie till morgontidningen eller häll över i en kopp/flaska och njut av en smaskig frukostdryck i bilen.

Stark, stabil och säker blender i hög kvalité som krossar is

Blender Smoothie från Adler är en stark, stabil och säker blender av hög kvalité. Blendern har 6 olika styrkor/hastigheter. 5 stegrande hastigheter från 1 till 5. Där den första är långsammast. Om du vill öka på lite extra kraft i några sekunder för att till exempel få iskuberna extra små så finns inställning nummer 6 där du får hålla i knappen så länge du behöver ha blendern igång på den hastigheten. 

Använd en blender till mycket mer än bara smoothies!

Du kan göra näringsrika drycker hemma dagligen och vara säker på att ingredienserna är de bästa. Gör smoothies av frukt, grönsaker, glass och youghurt med mera. Förutom smoothies så kan du använda din blender till mycket mer än bara smoothies. Du kan till exempel göra isdrinkar, pesto, hallonsorbet, blomkålsris, choklad och avokadomousse, puré, hummus, majonäs och gremolata.

Perfekt present till kvinna som man i oilka åldrar

Låt en blender bli en del av din vardag. Gör nyttig glass till barnen hemma själv med hjälp av en Blender Smoothie som du kan beställa här på vinshoppen. Stark blender som krossar is. Även en perfekt present att ge bort till dig själv eller som bröllopsgåva, födelsedagspresent eller köp den tillsammans med arbetskamraterna till chefen i Julklapp.