Braumeister Värmeisolering 20 L

I lager Vikt: 5 kg
SKU
ÖT030
Snabb överblick
Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 20 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 20 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
881 kr

Garanterad och trygg e-handel

Braumeister Värmeisolering för din Braumeister 20 L


Att brygga egen öl hemma och att brygga öl överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig har väl just detta varit så innerligt uppskattat som idag? Fler och fler lär sig konsten att brygga öl, experimenterar med olika smaker och förfinar tekniken in i minsta lilla detalj. Oavsett hur många århundraden människan har druckit öl så har det nog aldrig varit en så stor trend som det är just nu. 


När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Det får inte bli för varmt för snabbt och det får inte bli för kallt för snabbt. Det gäller att ha kalibrerade mätdon och verktyg som kan styra temperaturomvandligen som du vill.


Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 20 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 20 liter PLUS. 


Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter. En användarvänlig produkt som lyfter både funktion och estetik i ditt ölbryggande där hemma.  


Specifikationer:

  • Enkel isolering för att brygga utomhus eller i ett kallt rum.
  • Förslutningsbar på baksidan med Velcro
  • Passa även Braumeister 20 liter PLUS
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Braumeister Värmeisolering 20 L
Ditt betyg