Braumeister Värmeisolering 50 L

I lager Vikt: 5 kg
SKU
ÖT031
Snabb överblick
Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 50 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 50 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
1 322 kr

Garanterad och trygg e-handel

Braumeister Värmeisolering för din Braumeister 50 L


Att brygga sin egen öl hemma och ölbryggning överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig har väl just detta varit så innerligt uppskattat som det är just idag? Fler och fler lär sig konsten att brygga öl, experimenterar med olika smaker och förfinar tekniken in till minsta molekyl. Oavsett hur många århundraden människan har druckit öl så har det nog aldrig varit en så stor trend som det är i dagsläget. 


När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Bara temperaturer i dig är en hel vetenskap. Det får inte bli för varmt för snabbt och det får inte bli för kallt för snabbt. Det gäller att ha kalibrerade mätdon och verktyg som kan styra temperaturomvandligen kontrollerad.


Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen fästs ihop på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 50 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 50 liter PLUS. 


Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning i ett kallare rum eller utomhus, den har dessutom en enkel och stilren design, likt Braumeisters andra produkter. En användarvänlig produkt som prioriterar både funktion och estetik i din ölbryggning hemma.  


Specifikationer:

  • Enkel isolering för att brygga utomhus eller i ett kallt rum.
  • Förslutningsbar på baksidan med Velcro
  • Passa även Braumeister 50 liter PLUS
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Braumeister Värmeisolering 50 L
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris