• Brewferm Diabolo

Brewferm Diabolo

Denna produkt har utgått

Köps Ofta Tillsammans

Brewferm Diabolo
Brewferm Diabolo
133 kr

Detaljer

Brygg ditt eget öl med Brewferm® ölsatser! Att brygga sitt eget öl är en intressant, attraktiv och lönsam hobby. BREWFERM® ölsatser har redan genomgått den största delen av bryggningen. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten och socker (använd bryggsocker), samt den medföljande jästen, för att efter jäsning erhålla, 7 till 20 liter naturskön öl. Genom att använda enbart naturliga ingredienser, har BREWFERM ® kunnat producera en serie av unika belgiska ölsatser, som resulterar i ett utmärkt, välbalanserad öl.

BREWFERM DIABOLO
Ett öl med en gyllene färg, en rund smak och hög en alkoholhalt - ett djävulsk öl!
Stamvörtstyrka: 1.075.
Alkoholhalt: 8%.
Ger 9 liter färdigt öl.

 1. Kanonbra service. recenserad av Mats on 2017-02-06
  Pris
  Kvalitet

  Snabb leverans profosionell personal hög kunskaps nivå desutom är diablo en väldigkt stark ock fruktig ock söt öl ej bitter i smaken kommer garanterat brygga den igen men skall prova med mutons spraymalt nästagång isället för bryggsocker,mvh mats.

 2. Utmärkt belgare som ska lagras recenserad av Johan on 2016-09-03
  Pris
  Kvalitet

  Detta var mitt första ölkit från Brewferm. Bryggde helt enligt receptet med kit-jäst och strösocker. Den enda avvikelsen var väl att jag som vanligt använde bryggsocker för priming (kolsyra).

  Det blev alldeles utmärkt. Gott, kraftigt och starkt. En njutningsöl och inte en törstsläckare. Jag lagrade den åtminstone två månader och den blir bara bättre och bättre. Har några flaskor kvar efter drygt två år. Har precis bryggt en Abdij på samma sätt men måste nog brygga ännu en Diabolo. Om inte Abdijen klår den...vilket den gärna får göra.

  Jag kan klart rekommendera detta ölkit. Jäs gärna i en 15 l-tunna eller två kit i en 30 l-tunna. Men tänk på att du behöver plats att lagra den unga brygden.