Burk sexkantig 390 ml

I lager Vikt: 550 g
SKU
B271
Snabb överblick
Burk sexkantig 390 ml är en elegant och mångsidig förvaringslösning som kombinerar praktisk användbarhet med en modern estetik.
20 kr

Garanterad och trygg e-handel

Burk sexkantig 390 ml är en elegant och mångsidig förvaringslösning som kombinerar praktisk användbarhet med en modern estetik. Denna unikt formade burk är perfekt för att förvara allt från färgglada kryddor till prydnadsföremål och presenter, och dess innovativa design gör den till en iögonfallande del av din inredning. Med en kapacitet på 390 ml är den idealisk för en mängd olika förvaringsbehov och passar perfekt i alla hem.

Praktisk och estetiskt tilltalande

Den sexkantiga formen är inte bara en visuell fröjd, utan den bidrar också till burkens funktionalitet. Denna distinkta design gör den lätt att greppa och hantera, vilket är särskilt praktiskt när den används i köket för kryddförvaring. Dess genomskinliga material gör det lätt att snabbt identifiera innehållet, vilket sparar tid och förenklar organisationen i ditt hem.

Burken är lika praktisk som den är estetiskt tilltalande. Den är otroligt enkel att använda, med ett lock som enkelt kan öppnas och stängas för att säkerställa att innehållet förblir fräscht och skyddat. Dess storlek är perfekt för att förvara en generös mängd kryddor eller andra föremål utan att ta upp för mycket utrymme.

Denna burk är en utmärkt lösning för de som vill ha en stilren och praktisk förvaringslösning. Den är lika funktionell i köket för att förvara kryddor som den är i vardagsrummet som en del av inredningen. Burk sexkantig 390 ml erbjuder en unik kombination av design, funktionalitet och mångsidighet.

Bra att veta om Burk sexkantig 390 ml

  • Kapacitet: Rymmer 390 ml, idealisk för en rad olika förvaringsbehov.
  • Design: Unik och modern sexkantig form.
  • Mångsidig: Lämplig för förvaring av kryddor, prydnadsföremål och mer.
  • Användarvänlig: Enkel att öppna och stänga, håller innehållet fräscht.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Burk sexkantig 390 ml
Ditt betyg