Bygelburk 255 ml

I lager Vikt: 950 g
SKU
B172
Snabb överblick
Bygelburk 255 ml
54 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Bygelburk 255 ml är en modern och populär burk som går att använda till många olika syften. Ett område där det har blivit väldigt populärt att använda en Bygelburk 255 ml är när det gäller att koka egen sylt hemma. Burken passar mycket bra för att förvara alla olika typer av sylt som man kan göra och det är dessutom väldigt snyggt att ställa fram sylten i denna typ av burk.

Något som är väldigt bra med denna Bygelburk 255 ml är att den har ett lock som går att försluta tätt vilket gör att man kan förvara olika typer av matvaror i burken över en längre tid. Det går till exempel alldeles utmärkt att förvara sylt, marmelad eller kryddor i denna burk och ha den stående i ett kylskåp eller i en jordkällare över en längre tid.

En utmärkt burk för förvaring

Denna Bygelburk 255 ml passar perfekt för alla som vill förvara diverse tillbehör på ett snyggt och modernt sätt. Denna genomskinliga burk har en rund form och är snygg och trendig oavsett om man vill förvara prydnadssaker, marmelad, sylt, kryddor eller någon annan typ av livsmedel.

Det medföljande locket är lätt att försluta och på så vis blir burken också otroligt enkel att använda oavsett vad man vill förvara i burken. Denna Bygelburk 255 ml kan både ställas in i kylskåpet eller stå framme i rumstemperatur, till exempel på en hylla i köket.

En burk som ger ett modernt intryck

Bra att veta om Bygelburk 255 ml:

  • Snyggt designad burk som ger ett modernt intryck
  • Kan användas för att förvara kryddor, sylt och mycket mer
  • Enkel att försluta med ett lock som medföljer
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Bygelburk 255 ml
Ditt betyg