Bygelburk 400 ml

I lager Vikt: 950 g
SKU
B174
Snabb överblick
Bygelburk 400 ml.
57 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Bygelburk 400 ml är en trendig och modern typ av burk som går att använda till många olika syften. Ett område där det har blivit väldigt populärt att använda en Bygelburk 400 ml är när det gäller att tillverka egen sylt hemma. Burken fungerar mycket bra till att förvara många olika typer av sylt som man kan göra och det är dessutom väldigt snyggt att ställa fram sylten i denna typ av burk.

Något som onekligen är positivt med denna Bygelburk 400 ml är att den har ett lock som går att försluta tätt vilket gör att man kan förvara olika typer av matvaror i burken över en längre tid. Det går till exempel väldigt bra att förvara sylt, marmelad eller kryddor i denna burk samt att ha den stående i ett kylskåp eller i en jordkällare under en längre tid.

Denna burk passar perfekt för förvaring

Denna Bygelburk 400 ml passar perfekt för alla som vill förvara olika tillbehör på ett snyggt och trendigt sätt. Denna genomskinliga glasburk har en rundad form som är snygg och trendig. Den passar bra oavsett om man vill förvara prydnadssaker, marmelad, sylt, kryddor eller någon annan typ av livsmedel.

Det medföljande locket är lätt att stänga till och på så vis blir burken också otroligt lätt att använda oavsett vad man vill förvara i burken. Denna Bygelburk 400 ml kan både ställas in i kylskåpet eller stå framme i rumstemperatur, till exempel på en hylla eller bänk i köket.

En burk som ger ett modernt intryck

Bra att veta om Bygelburk 400 ml:

  • Snyggt designad burk som ger ett modernt intryck
  • Kan användas för att förvara kryddor, sylt och mycket mer
  • Burken är enkel att stänga till med det lock som medföljer
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Bygelburk 400 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris