Cold Brew Asobu Silver

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
B249
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.

599 kr

Garanterad och trygg e-handel

Asobu coldbrew – Gör ditt eget Nitrocoffe

Asobu coldbrew är en innovativ bryggmetod som kombinerar malda kaffebönor, kallt vatten och en ovanligt lång bryggtid. Det är med kallbryggt kaffe från Asobu som du kan göra det mytomspunna Nitrokaffet, Nitrocoffe.

En isolerad kaffebryggare att ta med

Du kan nu ta med ditt Asubo kaffe vart du vill och dricka direkt ur behållaren. Dubbla vakumisolerade väggar håller kylan eller värmen hela dagen. Kallt kaffe håller temperaturen i ett dygn och varmt kaffe håller sig i 12 timmar så plocka med din Asobu och fika var du vill, när du vill.

Så här brygger du kaffe med en asubo bottle:

  1. Fyll på filtret med 60-90 gram bryggmalet kaffe
  2. Låt kallt vatten rinna i en cirekulär rörelse tre gånger om
  3. Stäng locket och låt arbeta i rumstemperatur i 12-18 timmar
  4. Tryck på knappen och låt kaffet flöda
  5. Lägg i några isbitar
  6. Locket på och kaffet är klart

Asobu bottle + Gräddsifon = Gör ditt eget Nitro coffe hemma!

En Nitro Coffe är ett kallt kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse. Smaken på kaffet förändras egentligen inte men vår kaffeupplevelse kommer aldrig att bli sig lik. Med hjälp av en Asobubottle och en av våra gräddsifoner kan du göra ditt eget Nitro kaffe hemma.

Bli en Nitro Barista med Asubobottle och en gräddsifon

Människor världen över vallfärdar till små nischade caféer för att smaka på nybryggt Nitrokaffe men du kan göra delikatessen hemma istället. Sätt en sats med Asobu cold brew på bryggning, ladda din gräddsifon och bjud över vännerna på en smakupplevelse de sent kommer glömma.

Nu finns allt du behöver för att bli riktig Nitro Coffe Barista här hos oss på PGW!0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Cold Brew Asobu Silver
Ditt betyg