Deliciou Chicken 60 gr

Slut i lager Vikt: 90 g
SKU
K376
Snabb överblick

KORT DATUM BÄST FÖRE 12/8-2022

Deliciou Chicken 60 gr

91 kr

Garanterad och trygg e-handel

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från DeliciouDeliciou Chicken innehåller den perfekta balansen mellan salt och sött och smaken är nästintill beroendeframkallande. För vem har sagt att du ska behöva ge upp den goda smaken av kyckling bara för att du inte vill äta själva kycklingen? Med Deliciou Chicken kan du fortsätta att njuta av smaken av kyckling och göra det i kombination med dina favoritgrönsaker, pommes frites, eller vad du än kan tänka dig passar bra ihop med kycklingkryddan.  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk 

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Salt, socker, jäsextrakt, rismjöl, lökpulver, naturliga smaker, krydd- och örtextrakt  

Egenskaper  

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Fri från sojaprodukter  
  • Glutenfri 
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion 

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så uppmanar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou Chicken 60 gr
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris