Deliciou Everything 60 gr KORT DATUM

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 80 g
SKU
K375
Snabb överblick

Deliciou Everything 60 gr

Specialpris 19 kr Ordinarie pris 87 kr

Garanterad och trygg e-handel

Bäst före mars 2022

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från DeliciouDeliciou Everything är, precis som det låter på namnet, den perfekta kryddan för alla sorters rätter och mat! Om du bara vill ha en krydda hemma så är det den här som du ska satsa på. Kryddblandningen innehåller smaker från både det asiatiska köket och de mer traditionella smakerna och är en härlig mix av kryddor och örter. Testa det ihop med pommes frites, grönsaker, pasta, soppor, sallader … Ja, vi sa väl att det passar för precis ALLT?  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk.  

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Lök, vitlök (innehåller naturligt förekommande sulfiter), salt, kryddor, örter, kryddextrakt  

Egenskaper  

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Fri från GMO  
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion 


Allergener 
 

Innehåller sulfiter. Kan innehålla spår av gluten, sesam, och sojaprodukter.  

 

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så rekommenderar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou Everything 60 gr KORT DATUM
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris