Deliciou Ranch 65 gr

Slut i lager Vikt: 80 g
SKU
K373
Snabb överblick

KORT DATUM BÄST FÖRE 1/7-2022

Deliciou Ranch 65 gr

91 kr

Garanterad och trygg e-handel

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från DeliciouDeliciou Ranch är en krydda som många matälskare har suktat efter länge, och äntligen är den här! Med den här utsökta kryddblandningen kan du nu smaksätta dina popcorn, pommes frites och mackor med smaken av Ranch och slippa kletet från dressingen med samma namn. Deliciou Ranch är det perfekta komplementet till alla dina favoritsnacks, dippsåser och sallader! Kolla gärna in Delicious egen hemsida där det finns recept särskilt anpassade för denna krydda, bland annat Ranch Popcorn.  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk 

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Salt, rismjöl, majsstärkelse, sockerarter, jäst, vitlökspulver, naturliga smaker, örter, örtextrakt, mjölksyra, citronsyra  

Egenskaper  

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Glutenfri  
  • Fri från sojaprodukter   
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion 

 

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så rekommenderar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou Ranch 65 gr
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris