Drinkit Läskmaskin

Slut i lager
SKU
SS101
Snabb överblick
Sluta släpa tunga läsk- och vattenbackar och tjäna pengar på köpet! Med Drinkit läskmaskin gör du ditt eget bubbelvatten, direkt ned i glaset, nästan gratis! Säljes inklusive fylld kolsyrepatron.Kolsyrepatronen är av standardmodell och kan bytas på alla ställen som säljer läskmaskiner.
600 kr

Garanterad och trygg e-handel

Sluta släpa tunga läsk- och vattenbackar och spara pengar på köpet! Med Soda Maxx gör du ditt eget bubbelvatten så gott som gratis! Säljes med inkluderad kolsyrepatron som är fylld och en st 1-liters petflaska. Kolsyrepatronen är av en modell som är standard på marknaden och kan därmed bytas på alla ställen som säljer läskmaskiner. OBS! tillfälligt parti till reducerat pris!!! (Ordinarie pris 749:-)

Av en flaska läskkoncentrat som kostar ungefär det dubbla av en vanlig läsk, så kan du istället göra många många fler liter med läsk. Och detta kompromissar inte heller med kvalitén på läsken. Den kommer smaka i stort sett exakt som den läsk du försöker skapa, beroende på hur duktig du är eller blir på att blanda! Samtidigt är det så mycket mer praktiskt då du kan göra antingen en stor eller liten mängd av läsk åt gången. Kanske behöver du bara en halv liter ena dagen då du ska till stranden. Eller kanske behöver du 2, 3 eller kanske till och med 5 liter när du ska på utflykt? Ja men absolut, det är inga problem. Du kan göra din egen mängd dricka och göra den i tid till att du ska iväg. Du behöver inte göra den tidigt och sen låta den stå och dra medan kolsyran sakta försvinner ur flaskan. Du behöver inte heller åka någonstans och slösa pengar på resor eller liknande. Du har den stationär vart helst du vill i ditt hem (förslagsvis i köket) så länge du har en kontakt att tillgå. Enkelt, snabbt och kvalitativt!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Drinkit Läskmaskin
Ditt betyg