Durkslag Silikon Blå

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 250 g
SKU
B243
Snabb överblick
Ihopfällbart durkslag i silicon. Om du också har trångt i kökskåpen men samtidigt svårt att välja bort saker så har vi produkten för dig. Vårt stilrena durkslag kan fällas ihop och stoppas undan utan att ta halva skåpet i anspråk.
49 kr

Garanterad och trygg e-handel

Hopfällbart durkslag i silikon - Blå

Du har säkert många gånger tänkt på hur durkslag och silar tar en massa utrymme i köksskåpen. Nu kan du sluta tänka på det för vi har produkten för dig som vill ha lite mer utrymme i dina köksskåp. Detta stilrena durkslag som kan fällas ihop och stoppas undan utan att ta halva skåpet i anspråk är lösningen på att frigöra utrymme i köket.

Skölj av dina tomater eller pastan, vik sedan på ett ögonblick ihop ditt nya durkslag och lägg sedan undan det i köksskåpet utan att behöva vrida och vända på allt. Durkslagets hopfällbara funktionalitet är en gåva för den köksintresserade.

Mer plats i köket med hopvikbart durkslag av silikon:

  • Hopfällbart.
  • Praktiskt och lätt.
  • 19 centimeter i diameter.
  • Längd inklusive handtag 37 cm.
  • 8 cm djupt.

Förenkla din vardag och beställ det hopfällbara durkslaget

Förutom att det för dess färgsättning är superhäftig så är det ett perfekt verktyg för dagligt bruk som på riktigt är svårt att klara sig utan. Så beställ nu det smarta, hopvikbara durkslaget som för alltid kommer ge dig mer utrymme i köksskåpet. En bra sil för avskiljning av kokvatten från pastan eller för att skölja dina grönsaker är underskattat och sen kan den dessutom stoppas undan utan att ta halva skåpet i anspråk. Kom ihåg att göra dig av med dina gamla durkslag för att frigöra plats i köksskåpen.

Den här möjligheten får inte passera obemärkt - beställ nu och få ett enklare liv!

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Durkslag Silikon Blå
Ditt betyg