Durkslag Silikon Grön

Slut i lager Vikt: 250 g
SKU
B241
Snabb överblick
Få mer utrymme i köket tack vare vårt vikbara durkslag. Praktiskt, enkelt och hopfällbart på samma gång. Som gjort för det lilla köket, utflykten, båten eller husvagnen.
49 kr

Garanterad och trygg e-handel

Hopfällbart durkslag för små utrymmen – Silikon Grön

Ett hopfällbart durkslag som passar utmärkt till lite trängre utrymmen som på en båt eller i en husvagn eller i lägenheten med det mindre köket.

Vi har det perfekta durkslaget för dig som vistas på lite mindre utrymmen. Skölj av salladen eller separera kokvatten från pasta, vik sedan snabbt och enkelt ihop ditt durkslag och du har lika mycket utrymme så innan. Detta köksverktyg i silikon kan du på ett enkelt och snabbt sätt förvaras i en kökslåda eller på resan tack vare sin hopfällbara funktionalitet.

Få mer utrymme i köket tack vare de hoppfällbara durkslagen

Vikbart durk slag i silikon som tar lite plats och som enkelt tas med på resan eller utflykten. Hur ofta har du retat dig på att din sil inte får plats i kökslådan eller att du håller på att leta i vad som känns en evighet för att hitta det bland alla dina kastruller?

Nu är den tiden förbi och det tack vare att det ultimata durk slaget i silikon har intagit scenen.

Specifikation vikbart durkslag;

  • Hopfällbart.
  • Praktiskt och lätt.
  • 19 centimeter i diameter.
  • Längd inklusive handtag 37 cm.
  • 8 cm djupt.

Köp ett stilrent, funktionellt durkslag tillverkat i silikon

Dess färgsättning gör att du aldrig mer behöver leta efter ditt durkslag och dessutom sparar du en massa utrymme på grund av att det är hopfällbart. Så nästa gång du skall åka iväg med husvagnen, båten eller bilen på den där efterlängtade utflykten i det fria, glöm då inte att ta med det nyinköpta hopfällbara durkslaget i silikon.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Durkslag Silikon Grön
Ditt betyg