Durkslag Silikon Orange

Slut i lager Vikt: 250 g
SKU
B242
Snabb överblick
Ihopfällbart durkslag i silicon. Vem kom på att man skulle skapa ett köksredskap med den mest volymkrävande formen och samtidigt göra den stenhård så att den bokstavligt talat äter utrymme till frukost. När du börjat använda vårt hopfällbara durkslag så finns ingen återvändo.
49 kr

Garanterad och trygg e-handel

Hopfällbart stilrent durkslag i silikon - orange

Att använda en sil i matlagningen är ett vanligt moment och trots dess enkla konstruktion så är produkten suboptimerad. Ta ditt vanliga durkslag som exempel, dess form gör att den tar upp halva utrymmet i köksskåpet!? Vem kom på att man skulle skapa den mest volymkrävande formen och samtidigt göra den stenhård så att den bokstavligt talat äter utrymme till frukost.

Släng ditt gamla durkslag och spara plats i köksskåpen

Det här hopfällbara durk slaget i silikon tar minimalt med plats i skåpen. Det fungerar precis som dess föregångare, skölj av salladen eller separera kokvatten från pasta som du alltid har gjort. När du sen är klar så kan du snabbt och enkelt vika ihop det och stoppa in i ett litet skrymsle nånstans.

Lösningen i trånga kök och mindre semesterboende

Vi pratar fortfarande om innovationen som du inte visste att du saknade men som du aldrig kommer kunna vara utan igen. De hopvikbara durk slagen i silikon tar väldigt lite plats och de kan enkelt tas med på resan eller utflykten. Köp fyra stycken på samma gång så har du sparat plats både i köket hemma, i sommarstugan, i husvagnen och i picknik korgen.
I

ntresset för matlagning ökar vilket också innebär att vi behöver fylla på vår kulinariska verktygslåda och då blir det viktigt att redskapen inte växer ur köken.

Specifikation vikbart durkslag i silikon:

  • Hopfällbart.
  • Praktiskt och lätt.
  • 19 centimeter i diameter.
  • Längd inklusive handtag 37 cm.
  • 8 cm djupt.

Beställ ett durkslag för alla tillfällen

Dess färgsättning gör att du aldrig mer behöver leta efter ditt durkslag. Så nästa gång du skall på utflykt eller på camping i det fria, glöm då inte att ta med det nyinköpta hopfällbara, geniala, färgglada durkslaget i Silikon. Det är ett snyggt och smidigt redskap till köket som få kan vara utan.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Durkslag Silikon Orange
Ditt betyg