Easy Washer extra rör bottle 45 cm

I lager Vikt: 150 g
SKU
T055
Snabb överblick
Extra rör på 35 cm till Easy Washer. Rörförlängningen som gör dina flaskor och kärl skinande rena på bara någon minut - anslut direkt på Easy Washer och sätt igång! Easy Washer, multirengöringsverktyg för flaskrengöring - anslut direkt på kökskranen och sätt igång! Med dubbel tvättfunktion är Easy Washer alla hembryggares bästa vän. Flaskrengöring smart, snabbt och effektivt. Med Easy Washer blir det skinande rent på bara någon minut!
110 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Easy Washer, flaskrengörare, extra rör, 45 cm.

Ett extra förlängningsrör till Easy Washer, 45 cm. Fästs direkt på Easy Washer och blir det perfekta rengöringsverktyget för dina flaskor.

Easy Washer är flaskrengöraren som enkelt och snabbt rengör flaskor, burkar, jäskärl och tappningsutrustning. Det är bara att ansluta direkt på kökskranen och vips så har du ett kraftfullt multirengöringsverktyg! Easy Washers tvättutrustning är varje hembryggares bästa vän - rengör både snabbt och effektivt och flaskrengöringen blir dessutom mycket roligare! Rengör dina flaskor och kärl mycket snabbare än med en tvättborste! Easy Washer installeras direkt på din kran och den långa slangen ger flexibel arbetsyta som underlättar ditt arbete. Rengöringsvertyget har dessutom dubbla funktioner med två olika munstycken. Easy Washers extra munstycke är format som ett smalt rör och används för att enkelt komma åt inuti flaskor och kärl Det extra förlängningsröret på munstycket sprider flera vattenstrålar med ett högt tryck både uppåt och nedåt för bästa möjliga tvätteffekt. Det stora munstycket passar perfekt till större kärl och ger en större kraftig vattenstråle för att ta bort smuts så effektivt som möjligt. Den smarta designen gör Easy Washer till det ultimata tvättverktyget även för riktigt tuffa fläckar och svåråtkomliga ytor. Med Easy Washer blir det skinande rent på bara någon minut!Specifikationer:

  • Enkel installation – skruvas på direkt på Easy Washer

  • Rengör snabbt och effektivt

  • Rengöringsstrålar både upptill och nedtill

  • Perfekt för flaskrengöring

  • Finns i flera olika längderMått:

  • Extra munstycke, längd: 45 cmVill du se mer av hur Easy Washer fungerar? Ta en titt på videon nedan:

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Easy Washer extra rör bottle 45 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris