Amerikansk Ekspån Mörkrostade 100 g

Slut i lager Vikt: 100 g
SKU
J147
Snabb överblick
Amerikansk Ekspån Mörkrostade 100 g
83 kr

Garanterad och trygg e-handel

Dessa mörkrostade ekspån räcker till en stor mängd hembryggt vin. Ekspån används för att få till en ekfatskaraktär när man tillverkar eget vin. Man kan säga att det fungerar som en genväg istället för att lagra vinet i ett riktigt ekfat.

Dessa ekspån är mörkrostade vilket innebär att de ger vinet en fyllig karaktär efter att vinet lagras på just dessa ekspån. De passar alldeles utmärkt till de flesta sorters vin och är lätta att använda för både den som är van att brygga eget vin hemma men också för den som är en nybörjare och vill prova på för första gången.

Denna uppsättning Amerikansk Ekspån Mörkrostade säljs i en påse där det ingår ekspån till en vikt av 100 gram.

Ekspån ger vinet karaktär

Bra ekspån är något som bör ingå i varje verktygslåda bland alla som brygger eget vin hemma eftersom det är ett enkelt steg som verkligen ger vinet en egen karaktär. 

Att brygga eget vin hemma är något som är väldigt roligt och det blir fler och fler som vill prova på att göra det. Känslan när man har tillverkat sitt eget vin hemma och sedan äntligen får avnjuta det är en underbar känsla.

Att tillverka eget vin och sätta en extra touch på det genom att lagra vinet på dessa ekspån som är mörkrostade hjälper verkligen till att sätta pricken över i:et.

Passar de flesta sorters vin

Bra att veta om Amerikansk Ekspån Mörkrostade 100 g.

  • Ger vinet en härlig karaktär
  • Enkel att använda
  • Perfekt för alla som brygger eget vin hemma
  • Passar de flesta sorters vin
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Amerikansk Ekspån Mörkrostade 100 g
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris