Elektrisk Pepparkvarn Enkel

Slut i lager Vikt: 333 g
SKU
B235
Snabb överblick
Finmalt, grovkorningt eller hela korn? Med en elektrisk pepperkvar så är möjligheterna endast överträffade av matlagningslädjen. Kökets kanske viktigaste redskap, elektrisk och med toppkvalité.
99 kr

Garanterad och trygg e-handel

Pepparkvarn Elektrisk Enkel AD 4434

"Och tillsätt sedan salt och peppar efter egen smak.." Vi kan väl vara överens om att det är en hel del matrecept som innehåller dessa två trotjänare. Du behöver inte ens gilla matlagning men en peppar kvarn är ett måste i varje hushåll. När du en gång börjat med färskmald peppar i din matlagning blir det oumbärligt. För att upplevelsen av peppar skall bli som bäst ligger mycket ansvar på malningen i rätt kvarn och vår Elektriska AD 4434 är det perfekta valet.

Estetisk och modern

Man ska inte underskatta estetiken. Med sin silverfärg gör den sig i vilket kök som helst. När vi idag köper hushållsmaskiner så är färg och form viktigt och det eftersom de ofta står framme som exempelvis pepparkvarnen. En kvarn ska inte bara vara funktionell utan också snygg att se på och peppar i synnerhet eftersom den allt som oftast står framdukad på köksbordet tillsammans med sin radarkompis saltet.

AD 4434 är elektriska pepparkvarnar tillverkade av rostfritt stål med högkvalitativa keramiska kärnor. Det finns möjlighet att justera grovheten och den levereras med 6 AA-batterier. De är stylade på ett modernt sätt

Specifikation pepparkvarn;

  • Kontroll av tjocklek på korn vid malning
  • Rostfritt stål
  • Transparent kryddkammare
  • Strömförsörjning: 6x batterier typ AA

Köp en kvalitativ kvarn

En pepparkvarn är ett av kökets viktigaste redskap och skall förutom att ha god kvalitet, vara både funktionell och snygg. Den bör självklart passa på såväl köksbänken som på middagsbordet men det viktigaste av allt är trots allt att den klarar av att hantera de små hårda pepparkornen. Köp AD 4434 och lyft både din matlagning och köket.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Elektrisk Pepparkvarn Enkel
Ditt betyg