Köksvåg

Slut i lager Vikt: 600 g
SKU
B973
Snabb överblick
Köp den elektroniska köksvågen och få en petig hjälpreda. Är det någon gång du vill ha en riktig petimeter vid din sida så är det i köket. Köp en våg som hjälper dig att och hålla vikten i köket.
103 kr

Garanterad och trygg e-handel

Elektronisk köksvåg

Använder du dig utav recept som kräver exakta måttenheter? Då är den elektroniska köksvågen något för dig, som gjord för matlagning och bakning. En hushållsvåg i köket har under lång tid varit ett hjälpmedel för många bespisningsansvariga världen över. En köksvåg är en liten investering med stor avkastning.

 

Noggrann med mängderna

Idag finns det många anledningar till att vi behöver vara exakta i vår matlagning eller när vi skall baka. Det kan exempelvis handla om att du på grund hälsoproblem har behov av att kontrollera omfattningen av dina måltider eller att du ska förbereda maträtter som kräver stor noggrannhet i måtten. Det kan också vara för att du tycker om att ha koll på maten och matlagningen. Oavsett vilken anledningen är så är en enkel liten köks våg ett måste i köket.

De här köksvägarna gör det möjligt att med stor exakthet väga små mängder. Den har en maximal kapacitet på 5 kg och en noggrannhet på 1 g.

Dess skärm är utmärkt för att läsa av måttenheter och den har en funktion som gör det möjligt för dig att stänga av den manuellt eller välja det automatiska läget. 

 

Specifikation elektronisk köksvåg;

  • Maxkapacitet 5 kg
  • Minkapacitet: 1 g
  • Stor LCD skärm
  • Automatisk/manual on/off

 

Hushållsvågen som klarar vikten

Köp den elektroniska köksvågen och få en petig hjälpreda. Är det någon gång du vill ha en riktig petimeter vid din sida så är det i köket.

Köp en våg som hjälper dig att och hålla vikten i köket.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Köksvåg
Ditt betyg