Flottör med slang till ölfat

I lager Vikt: 600 g
SKU
ÖT714.1
Snabb överblick
Flottör med slang till ölfat
135 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Flottör med slang till ölfat är en perfekt produkt för alla som brygger sitt eget öl hemma. En flottör är en anordning som flyter i en vätska, i det här fallet ölet som man brygger själv.  Flottören fästs vid en punkt i kärlet där vätskan tillreds för att läsa av och förmedla information om vätskeytans nivå i förhållande till den punkt där flottören fästs.

Vätskan som rinner igenom flottören kan också filtreras genom ett tillhörande filter. På så vis kan flottören hjälpa till att filtrera ölet för att göra det bättre och godare. Detta kan denna Flottör med slang till ölfat göra eftersom det har en tillhörande slang. Denna Flottör med slang till ölfat passar de flesta typer av ölfat men också tryckbehållare och jäskärl.

Bra att ha när man brygger eget öl hemma

Att ha en bra Flottör med slang till ölfat är något som de flesta som brygger eget öl hemma bör ha i sin verktygslåda. En flottör är en utmärkt hjälpreda som underlättar hela processen när man brygger eget öl hemma. Med en flottör med slang så går allt mycket snabbare och effektivare och det är något alla som brygger hemma har nytta av.

Fenomenet att brygga eget öl hemma är något som växt sig stort på senare tid och det verkar inte finnas någon gräns för hur populärt det kan bli. När man har bryggt sitt eget öl och det äntligen är klart är ett bra tips att bjuda in nära och kära för att provsmaka ölet du bryggt. De kommer garanterat bli imponerade över att du tillverkat ditt eget öl!

Passar bra ihop med de flesta ölfat

Bra att veta om Flottör med slang till ölfat:

  • Passar bra ihop med de flesta ölfat
  • Slangen kan leda bort sådant som filtrerats bort
  • Perfekt för alla som brygger eget öl hemma
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Flottör med slang till ölfat
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris