Cider

Brygga cider hemma själv

Vill du brygga cider hemma så kan du göra det väldigt enkelt om du vill eller komplicerat om du till exempel vill använda egna äpplen. Vårt Nybörjarkit 4 L cider  är ett kit där du tillverkar egen cider från början till slut med egna äpplen. Kit som kommer komplett med utrustning, råvaror, flaskor med kapsyler och en väldigt detaljerad beskrivning så att du ska lyckas med din hembryggning av cider redan på första försöket!

Du kan brygga cider enkelt med en färdig cidersats. Det är det allra lättaste sättet att brygga cider på hemma och våra cidersatser kommer kompletta med en jässats. Vi på pgw har allt du behöver för att brygga din egna cider. Du kan beställa en till exempel en jäshink eller ett jäskit, Ciderjäst eller en Mad Mille Cider Hydrometer.

Brygg cider enkelt med en cidersats

Vi har cidersatser i olika prisklasser och smaker. Till exempel Ekens 2,5 L koncentrerad äppelmust eller päronmust ger 19 liter cider. Alkoholhalten blir ca 5 % och vill du ha starkare cider så tillsätter du enkelt bara socker. Billig och god cider i topp som är perfekt för en nybörjare att träna på så att nybörjaren snabbt blir proffs på att tillverka egen cider hemma.

Färdiga satser för vin, öl och cider

Hos oss kan du även beställa klara vinsatser och ölsatser i olika smaker där det ända du behöver göra är att jäsa och lagra. Vihar vinsatser som är klara snabbt på bara 7 dagar. Vi har ett proffesionellt Utrustningskit för helmalt  öl.

Hygien är livsviktig vid hembryggning

Att allt som kommer i kontakt med drycken som du brygger är sterilt är A och O. Du behöver inget speciellt utrymme eller kök för att brygga hemma. Ett badrum går bra och du kan lagra vin i en garderob. Se bara till att allt är steriliserat då bakterier utifrån förstör din dryck och se till att temperaturen i rummet inte är för hög då hög värmeockså förstör din dryck. Vi rekommenderar inte att du gör rent med till exempel diskmedel som kan lämna ifrån sig rester som sätter smak på din dryck. Du kan beställa rengöringsmedel för embryggning här.

Stort sortiment med allt som behövs för hembryggning

Hos oss på pgw kan du beställa allt du önskar för att brygga hemma själv. Du som vill prova på att brygga hemma från början till slut eller är erfaren på hembryggning kan köpa allt du behöver här. Utrustning, råvaror, flaskor, etiketter, kapsyler och andra produkter. Vi har klara jäskit, patina kittlar, malt, humle  och för dig som vill att hembryggning ska skötas automatiskt det populära bryggverket Grainfather Connect  som du kan styra med hjälp av en mobiltelefon eller dator om du vill. För dig som är nybörjare finns klara kit där du med en detaljerad beskrivning brygger öl eller cider från början till slut. Beskrivningen är framtagen för att du ska lyckas på första försöket!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 35

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Mangrove Jack's Blåbärscider
  Mangrove Jack's Blåbärscider
  308 kr
 2. Mangrove Jack's Craft Rosé Cider
  Mangrove Jack's Craft Rosé Cider
  308 kr
 3. Vinjäst Mangrove Jacks AW4
  Vinjäst Mangrove Jacks AW4
  32 kr
 4. Vinjäst Mangrove Jacks BV7
  Vinjäst Mangrove Jacks BV7
  32 kr
 5. Vinjäst Mangrove Jacks CL23
  Vinjäst Mangrove Jacks CL23
  Rating:
  93%
  32 kr
 6. Vinjäst Mangrove Jacks CR51
  Vinjäst Mangrove Jacks CR51
  32 kr
 7. Vinjäst Mangrove Jacks MA33
  Vinjäst Mangrove Jacks MA33
  Rating:
  100%
  32 kr
 8. Vinjäst Mangrove Jacks R56
  Vinjäst Mangrove Jacks R56
  32 kr
 9. Vinjäst Mangrove Jacks SN9
  Vinjäst Mangrove Jacks SN9
  Rating:
  100%
  32 kr
 10. Fruktkvarn 7 L Better Brew
  Fruktkvarn 7 L Better Brew
  1 763 kr
 11. Fruktpress 18 L Better Brew
  Fruktpress 18 L Better Brew
  1 432 kr
 12. Fruktpress 12 L Better Brew
  Fruktpress 12 L Better Brew
  1 322 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 35

Sida
per sida
Sätt fallande sortering