Cidersatser

Brygga cider hemma själv med cidersatser

Oavett om du har bryggt cider hemma tidigare eller ej så har du hittat rätt. Våra färdiga cidersatser är bäst så därför har vi valt att ha just dom i vårt sortiment av klara satser för hembryggning. Vi har även klara vinsatser  och ölsatser. Är du ny på hembryggning av cider så använd till exempel Ekens cidersats som ger 19 liter cider och bli proffs. Det allra lättaste är att brygga cider hemma med hjälp av en klar cider sats som kommer komplett med en jässats. Självklart kan du beställa ett jäskit  på samma gång. Vi har även ett nybörjarkit där du använder dig av dina egna äpplen.

Ekens cidersats är av topp och mycket prisvärd

Ekens 2,5 liter koncentrerad till exempel äppelmust ger så mycket som 19 liter cider med cirka 5% alkoholhalt. Vill du att din cider ska bli starkare så fixar du det enkelt genom att bara tillsätta socker.

Cidersatser i olika smaker

Vi har cidersatser i olika prisklasser som ger olika mängd cider och smak. Till exempel Mangrove Jack´s Hallon & Mango eller Muntons Autumn Blush Cider

PGW har brett sortiment av allt för hembryggning

Hos oss på pgw kan du beställa allt du önskar för att brygga hemma själv. Du som vill prova på att brygga hemma från början till slut eller är erfaren på hembryggning kan köpa allt du behöver här. Utrustning, råvaror, flaskor, etiketter, kapsyler och andra produkter. Vi har klara jäskit, patina kittlar, malt, humle och för dig som vill att hembryggning ska skötas automatiskt det populära bryggverket Grainfather Connect som du kan styra med hjälp av en mobiltelefon eller dator om du vill.

Nybörjarkit för hembryggning av öl och cider

För dig som är nybörjare finns klara kit där du med en detaljerad beskrivning brygger öl eller cider från början till slut. Beskrivningen är framtagen för att du ska lyckas på första försöket! Nybörjarkit öl 4 liter i olika smaker och Nybörjarkit cider 4 liter.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.