Kombucha

Brygg eget nyttigt och gott Kombucha te 

Att skapa och producera saker från grunden är något som många tycker är roligt, och är särskilt en rolig sysselsättning att göra tillsammans med familjen eller som en rolig gruppaktivitet! Vad sägs som att brygga sitt eget öl eller cider hemma för att ha med under middagen och kvällens aktiviteter? Eller brygga sitt eget hälsosamma Kombucha te för att få en riktigt nyttig start på dagen? Är du sugen på något av detta så har vi de perfekta produkterna för dig! 

Vad är Kombucha te för något? 

Kombucha är en dryck som görs på te med hjälp av en så kallad "Kumbuchasvamp". Denna dryck har använts inom den asiatiska kulturen i flera tusen år för sina hälsobringande egenskaper, och kallas även för "Livets Elixir" i Kina - så det känns verkligen som en dryck som är värd att testa! Kombuchans hälsobringande fördelar är bland annat att den är bra för immunförsvaret, tarmfloran, och innehåller vitaminer som är bra för kroppen. 

Kombucha innehåller probiotika, glukonsyra, jästsvamp och antioxidanter, som alla är ingredienser som är bra för kropp och själ. 

Gör eget kombucha te 

Med vårt nybörjarkit för kombucha te kan du enkelt och smidigt brygga ditt eget hälsosamma te att dricka på morgonen, efter jobbet, under mysiga höstkvällar, ja, egentligen när som helst! I kitet medföljer kombuchasvampen SCOBY från White Labs, glasbruk, en påse i bomull och tydliga instruktioner. Det enda du behöver fixa själv är en valfri tesort och socker för att skapa denna milda, syrliga dryck! 

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kombucha startkultur EneklintaKombucha startkultur Eneklinta
  Kombucha startkultur Eneklinta
  Rating:
  100%
  198 kr
 2. Nybörjarkit KombuchaNybörjarkit Kombucha
  Nybörjarkit Kombucha
  Rating:
  100%
  462 kr
 3. White Labs Kombucha WLP600White Labs Kombucha WLP600
  White Labs Kombucha WLP600
  319 kr
 4. Bygelburk 1000 mlBygelburk 1000 ml
  Bygelburk 1000 ml
  Rating:
  90%
  119 kr
 5. Bygelburk 2000 ml Bygelburk 2000 ml
  Bygelburk 2000 ml
  Rating:
  100%
  129 kr
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering