Kryddblandning till korv

Kryddblandningar för hemmagjord korv!

Smaksätt korven med en korvkrydda som du tycker är bäst! Det går bra att använda sig av både torra och färska kryddor för att få en riktigt god korv. Bland PGW:s sortiment av kryddblandning för korv hittar du goda smaksättare för klassiska korvar: Chorizo, Kabanoss, Bratwurst, Salsiccia och en variant med lamm- och örtkrydda för enkel tillverkning hemma.

Smaksätt lättare med färdig kryddblandning

Med en färdig kryddblandning går det lite lättare i början när du gör din egen korv, och man har en säker blandning i grunden. Blanda de torra ingredienserna och en korvkryddblandning tillsammans med det malda köttet och fettet. Tillsätt sedan vattnet i omgångar och blanda tills köttmassan binder sig. Gillar du lite mer tryck i kryddningen så kan man med fördel lägga till mer chili, paprikapulver eller en annan favoritkrydda. Och glöm inte saltet!

Mer än bara korv

Intresset för att göra egen korv har vuxit genom åren, och det är bara fantasin som sätter gränserna för vilka smaker som kan skapas! Färdig korv krydda hjälper dig på traven för att få fram en klassisk smak som till exempel kabanoss eller chorizo, men var inte rädd för att testa på att blanda ner några av dina egna favoritkryddor!

Vårt sortiment av kryddblandning för korv består av kryddblandningar från märket Lundgrens Skafferi som har sålt korv och korvtillbehör för hemmabruk i över 100 år. Kanske du också drömmer om att sälja egen korv precis som Karl Adolf Lundgren och hans barnbarnsbarn? Det enda du behöver då är att inhandla några korvkryddor, en korvstoppare, och några fjälster av exempelvis fårfjälster eller kollagentarmar. Sen är det bara att börja experimentera och stoppa korv hemma – grymt kul och svinenkelt!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Nitritsalt 300grNitritsalt 300gr
  Nitritsalt 300gr
  29 kr
 2. Kryddblandning Bratwurst 150 gKryddblandning Bratwurst 150 g
  Kryddblandning Bratwurst 150 g
  57 kr
 3. Kryddblandning Chorizo 150 gKryddblandning Chorizo 150 g
  Kryddblandning Chorizo 150 g
  57 kr
 4. Kryddblandning Kabanoss 150 gKryddblandning Kabanoss 150 g
  Kryddblandning Kabanoss 150 g
  57 kr
 5. Kryddblandning Salsiccia 200 gKryddblandning Salsiccia 200 g
  Kryddblandning Salsiccia 200 g
  57 kr
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering