Snustillverkning

Under slutet av 90-talet började vi sälja tobak online, och sedan dess har vi ackumulerat en omfattande erfarenhet och utvecklat ett brett sortiment för egen tillverkning av snus. Vi är stolta över att erbjuda tobak av absolut högsta kvalitet och vi strävar alltid efter att upprätthålla vår standard. Genom att handla hos oss finns det en betydande potential att spara pengar.

Med vårt breda sortiment av tobak och tillbehör för egen snustillverkning ger vi våra kunder möjlighet att utforska olika smaker och skapa snus som passar deras personliga preferenser. Vi förstår att smak och konsistens spelar en viktig roll när det kommer till att njuta av snus, och därför väljer vi noggrant ut tobaken som vi erbjuder för att säkerställa en optimal upplevelse för våra kunder.

Vi är också stolta över att upprätthålla höga kvalitetsstandarder när det gäller vår tobak. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som förser oss med tobak av högsta kvalitet, vilket i sin tur ger våra kunder en produkt som de kan lita på. Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig snusupplevelse och vår tobak är en central del av detta engagemang.

Förutom att erbjuda tobak av högsta kvalitet är en av våra främsta fördelar att vi kan hjälpa våra kunder att spara pengar. Genom att köpa tobak från oss och tillverka sitt eget snus kan våra kunder undvika de höga kostnaderna som ibland är förknippade med att köpa färdigt snus. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och genom att själv tillverka snus kan våra kunder uppnå betydande besparingar på lång sikt.

Vi är stolta över vår långa historia och erfarenhet inom snusbranschen och vår dedikation att erbjuda tobak av högsta kvalitet till förmånliga priser. Vi fortsätter att sträva efter att vara en pålitlig och pålitlig leverantör för alla snusentusiaster där ute. Vi välkomnar dig att upptäcka vårt sortiment och dra nytta av de fördelar som vår tobak och vår expertis kan erbjuda.

En nyhet i sortimentet är också Vitt snus.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. X-15 Snussats Original 750 gX-15 Snussats Original 750 g
  X-15 Snussats Original 750 g
  989 kr
 2. Snusdosa SvartSnusdosa Svart
  Snusdosa Svart
  12 kr
 3. Jeff's Tobak 20 gJeff's Tobak 20 g
  X-15 Express Original 550 g
  629 kr
 4. Prillan Portion WhitePrillan Portion White
  Prillan White Portion
  347 kr
 5. gor eget snus prillan portionssnusgor eget snus prillan portionssnus
  Prillan Brown Gold Portion
  347 kr
 6. Prillan Portion NikotinfriPrillan Portion Nikotinfri
  Prillan Portion Nikotinfri
  128 kr
 7. Prillan Original PORTIONPrillan Original PORTION
  Prillan Original PORTION
  347 kr
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering