Vinkemikalier

Den sköna konsten vintillverkning kräver en hel del ingredienser och vinkemikalier. För att undvika ett grumligt vin används klarningsmedel. Har du inte helt misslyckats kan de starkaste klarningsmedel rädda upp ditt grumliga vin utan att ge vinet någon bismak. Citronsyra är en annan vinkemikalie som används för pH-justering. En annan ingrediens är jästnärsalt. Vi har också produkter för en snabbare jäsning och har du en önskan om lagring på ekfat, men inga ekfat, får du samma lagrade smak med hjälp av ekspån.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 39

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Fransk Ekspån Mediumrostade 20 g
    Fransk Ekspån Mediumrostade 20 g
    25 kr
  2. Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g
    Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g
    75 kr
  3. Ekkuber Scotch Whiskey 250 g
    Ekkuber Scotch Whiskey 250 g
    69 kr
  4. Ekkuber Rom 250 g
    Ekkuber Rom 250 g
    69 kr
  5. Mjölksyra 80 % 250 ml
    Mjölksyra 80 % 250 ml
    49 kr
  6. Mjölksyra 80 % 5L
    Mjölksyra 80 % 5L
    459 kr
  7. Mjölksyra 80 % 1L
    Mjölksyra 80 % 1L
    119 kr
  8. Klarningsmedel A + B
    Klarningsmedel A + B
    Rating:
    93%
    14 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 39

Sida
per sida
Sätt fallande sortering