Vinsatser

Vinsater för nybörjaren och finsmakaren.

Prova på att göra ett eget vin med en vinsats och du kommer aldrig att sluta med hembryggning. Första gången förvånas man över det, andra gången gläds du åt det och hundrade gången ger den känslan av lugn och kreativitet. Att starta en vinsats på förmiddagen och redan samma kväll höra hur det börjar bubbla och pysa skönt från kärlet. Det är inte bara ett ljud utan en känsla man vill återkomma till om och om igen.

För dig som vill kunna bjuda på vin så snabbt som möjligt passar en 7-dagars vinsats bäst men om du har mer tålamod än så är en Ekens 8,5 kg alternativet att föredra. En del vinsatser kräver tillsatt strö- eller bryggsocker men i övrigt så behövs bara vatten för att få ett härligt, hemmagjort vin.

Lyssna efter vinsatsens bubblande – svårare än så är det inte

Det är enkelt att göra eget vin från en vinsats, det du verkligen behöver lägga på minnet är det här: När det börjar bubbla så är jäsningen igång. När det slutar bubbla så är jäsningen klar. Svårare än så är det inte.

Chateau

Den absoluta toppsäljaren hos oss är Ekens Chateau sjudagarsvin, en vinsats snabbare än sin egen skugga. En sats räcker för att tillverka 20 liter eget vin på så lite som sju dagar. Tillsätt bara 3,5 till 4 kilo bryggsocker, lyssna efter det härliga pysandet och var beredd med buteljeringen. De finns både som rött och vitt så beställ idag och bjud dina vänner på ett välsmakande hemma gjort vin redan till nästa familjemiddag.

Vinjett

Vinjett är vinsatserna för dig som vill komma igång snabbt och enkelt. Paketet innehåller allt du behöver för att komma igång med din bryggning, socker är det enda som du behöver kompletteringshandla på väg hem från jobbet. Vanligt socker eller bryggsocker, valet är ditt. Beroende på vilket paket du väljer så kan du brygga så mycket som 25 flaskor välsmakande vin på några veckor.

Ekens

Ekens, giganternas vinsats för hembryggning av viner. Vit eller röd Rioja, Ekens Mosel Exklusivt, Lantvin, körsbär, Ekens Zinfandel. Smakerna är många och du väljer själv precis vilket vin du vill göra där hemma. Vill du smaka ett hemmagjort Pinot Noir så har Ekens en variant av den med. 5 Liter koncentrerad druvsaft, 3-4 veckors bryggning och resultatet blir 20-23 liter färdigt vin.

Beställ en vinsats idag!

Beställ en vinsats och smaka av ditt eget hemgjorda vin inom kort. Allt från 7 dagar upp till en månad beroende på vad du vill göra för viner. Vi har smaker och sorter som passar nybörjar, snabbfixaren och finsmakaren. Gemensamt för våra kunder är att de alla gillar vin och framför allt så älskar de gör det själv känslan i att smaka på vin från egna hembryggda vinsatser.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 41-52 av 52

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ekens KirEkens Kir
  Ekens Kir Vinsats
  Rating:
  78%
  439 kr
 2. Ekens AprikosEkens Aprikos
  Ekens Aprikos Vinsats
  Rating:
  80%
  439 kr
 3. Ekens Piesporter VinsatsEkens Piesporter Vinsats
  Ekens Piesporter Vinsats
  Rating:
  100%
  439 kr
 4. Ekens Chianti, Vit VinsatsEkens Chianti, Vit Vinsats
  Ekens Chianti, Vit Vinsats
  Rating:
  80%
  416 kr
 5. Ekens BourgogneEkens Bourgogne
  Ekens Bourgogne Vinsats
  Rating:
  82%
  462 kr
 6. Ekens Cabernet/Shiraz VinsatsEkens Cabernet/Shiraz Vinsats
  Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats
  Rating:
  90%
  520 kr
 7. Ekens Vermouth Vit Ekens Vermouth Vit
  Ekens Vermouth Vit Vinsats
  Rating:
  89%
  439 kr
 8. Ekens JordgubbEkens Jordgubb
  Ekens Jordgubb Vinsats
  Rating:
  91%
  439 kr
 9. Ekens Liebfraumilch VinsatsEkens Liebfraumilch Vinsats
  Ekens Liebfraumilch Vinsats
  439 kr
 10. Ekens MerlotEkens Merlot
  Ekens Merlot Vinsats
  Rating:
  99%
  520 kr
 11. Ekens Pinot NoirEkens Pinot Noir
  Ekens Pinot Noir Vinsats
  Rating:
  82%
  520 kr
 12. Ekens Vermouth Röd Ekens Vermouth Röd
  Ekens Vermouth Röd Vinsats
  439 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 41-52 av 52

Sida
per sida
Sätt fallande sortering