Yoghurt

Starta dagen med nyttig hemmagjord yoghurt 

Att skapa och producera saker från grunden är något som många tycker är roligt, och är särskilt en rolig sysselsättning att göra tillsammans med familjen eller som en rolig gruppaktivitet! Vad sägs som att brygga sitt eget öl eller cider hemma för att ha med under middagen och kvällens aktiviteter? Eller laga sin egen hälsosamma yoghurt för att få en riktigt nyttig start på dagen? Är du sugen på något av detta så har vi de perfekta produkterna för dig! 

Yoghurts hälsosamma egenskaper 

Yoghurt kommer med en hel rad hälsosamma egenskaper. Yoghurt innehåller 100 miljoner levande bakterier och en stor mängd B-vitaminer som kan hjälpa till att motverka infektioner. Dessutom kan yoghurt hjälpa till att stabilisera tarmfloran och mikroorganismer i matsmältningssystemet, minskar negativa effekter som antibiotika kan bidra med, motverkar förstoppning ... Ja, alltså, yoghurt är näst intill magiskt! Dessutom innehåller yoghurt kalcium, magnesium och fosfor som bidrar till att benen i kroppen håller sig starka och friska. 

Laga dina egen nyttiga yoghurt 

Bland PGW:S produkter hittar du smidiga kit för att laga sin egen nyttiga yoghurt! Du kan bland annat laga din egen grekiska yoghurt, eller göra din yoghurt vegansk med yoghurt skapad på kokosmjölk! Dessutom behöver du inte ens äta yoghurten då den kan användas till naturliga krämer och masker som kan användas på alla hudtyper, men är särskilt bra uttorkad hy. Magiskt! 

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Yoghurtkultur LACTOFERMYoghurtkultur LACTOFERM
    Yoghurtkultur LACTOFERM
    Rating:
    40%
    91 kr
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering