Gourmetpåse 250 x 500 5-pack (Mörning)

I lager Vikt: 510 g
SKU
K328
Snabb överblick
Möra köttet hemma i kylskåpet med dessa smidiga vakuumpåsar!
103 kr

Garanterad och trygg e-handel

Möra ditt kött hemma i kylskåpet med dessa smidiga vakuumpåsar! Påsarna ser till så att inget fukt når köttet och du kan förvara köttet i kylskåpet i flera veckor. Passar utmärkt för exempelvis salami eller skinka och ger en härlig smakupplevelse!

Packningsinstruktioner

Dessa påsar är inga vanliga vakuumpåsar då dessa består utav endast ett lager. Detta betyder att du behöver vara extra försiktig när du svetsar den eftersom hela påsen smälter vid svetsbacken, till skillnad från andra vakuumpåsar där man endast smälter det inre lagret av plast.

Påsarna bör hanteras med yttersta försiktighet både före och efter svetsning. När påsen ska svetsas finns det en stor risk för att den går sönder, hantera därför påsen varsamt och spänn inte åt. Finns det möjlighet så ställ in din vakuummaskin så att den låter påsen svalna lite extra innan den släpper vakuumet. Se även till att vara försiktig när du öppnar svetsbacken efter att påsen är svetsad.

Syftet med dessa vakuumpåsar är att se till att påsen har kontakt med köttet och på så vis få bort så mycket luftfickor som möjligt. Det räcker att använda 50-70 % vakuum. Efter ett tag kommer det se ut som att vakuumet släpper, men eftersom det här inte är en tät påse så är det inget konstigt.

Förvara på galler eller häng upp på nät.

 

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gourmetpåse 250 x 500 5-pack (Mörning)
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris