Gräddsifon 0,25 lit Metall

Rating:
97 % of 100
I lager Vikt: 800 g
SKU
B709.3
Snabb överblick
Gräddsifon 0,25 lit Metall är en smidig gräddsifon som ryms även i det minsta kylskåpet.
362 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon 0,25 lit Metall

Med denna Gräddsifon 0,25 lit Metall kan du snabbt och enkelt göra grädde utan att vispa! Det här är vår minsta gräddsifon som är enkel att använda och som ryms även i de minsta kylskåpen.

Gräddsifoner är ett mångsidigt verktyg som bland annat skapar en luftig grädde som håller sig fin längre än grädde som vispas med vanlig elvisp. Eftersom gräddsifoner drivs på lustgas så är de enkla att använda och ger ett perfekt resultat vid varje tillfälle.

En gräddsifon är perfekt att använda oavsett om det gäller att blanda drinkar som en bartender på festen, att överraska vännerna med en välsmakande dessert på middagsbjudningen eller bara vispa grädde till pannkakorna en vanlig torsdag.

Gör grädde utan att vispa med en gräddsifon

En gräddsifon är hemmakockens bäste vän. Denna Gräddsifon 0,25 lit Metall kan användas till fler saker än att bara vispa grädde. Du kan med fördel använda denna även för att förbättra konsistensen på till exempel en hollandaisesås, tillverka en delikat chokladmousse eller blanda proffsiga drinkar med hjälp av kolsyrepatroner.

Den smidiga designen och att gräddsifonen kommer i ett litet format gör den väldigt enkel att använda. Gräddsifonen är ett mångsidigt verktyg som uppskattas av såväl nybörjaren som den erfarne kocken. För den som vill duka upp till fest eller finare middag är gräddsifonen ett nödvändigt verktyg för att få till den där lyxiga touchen.

Gräddsifon som tillverkar luftig grädde

Bra att veta om Gräddsifon 0,25 lit Metall.

  • Gräddsifonen kan göra upp till 0,25 liter grädde
  • Gör en luftig grädde som håller sig fin längre än grädde som vispats på vanligt vis
  • Gräddsifonen är tillverkad i metall
4.85
Rating:
97% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon 0,25 lit Metall
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris