Gräddsifon 0,25 lit Röd

Slut i lager Vikt: 750 g
SKU
B708.1
Snabb överblick
Ta med den röda lilla gräddsifonen och ett paket lustgas patroner i väskan och ta hand om dessertförberedelserna. Med spritsad fluffig grädde som smakar bättre än någon annan så toppar du kvällen och blir bäst på fest.
416 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Röd

Vilken fest du än ska på så kan du alltid överraska med en röd liten gräddsifon. Vispa upp grädde till desserten på några sekunder. Du kan till och med göra de häftigaste fördrinkarna som värdparet någonsin skådat. Allt med den lilla röda.

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Röd

  • Denna modell är rödlackerad i aluminium

  • Huvud i röd plast

  • Packningarna är i silikon och sifonen kan därför maskindiskas och är mycket lätt att rengöra.

  • Liten och behändig att ta med på festen

 

De små gräddsifonerna är bäst på fest

Ta med sifonen och ett paket lustgas patroner i väskan och ta hand om dessertförberedelserna. Med spritsad fluffig grädde som smakar bättre än någon annan så toppar du kvällen och blir bäst på fest.

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon 0,25 lit Röd
Ditt betyg