• Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
 • Gräddsifon 0.5 liter Rostfri

Gräddsifon 0.5 liter Rostfri

885 kr

Status: I lager

Vikt: 1 kg

Köps Ofta Tillsammans

Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
885 kr

Detaljer

Gräddsifon 0,5 liter rostfritt

Äntligen helg och en resa till landet med vännerna är precis vad som behövs. Eftersom ni bjuder in grannarna på middag så ta med en portabel 0,5 liters gräddsifon. Det blir grillat till middag och till dessert kan det bli en chokladbrownie med grädde.

Istället för att stå och vispa grädde i flera minuter när resten av gänget sitter i rummet intill och skrattar så kan du fixa desserten på några sekunder med en lustgasdriven gräddvisp. När du ändå är i farten så kan du toppa några drinkar med grädde från sifonen.

Gräddsifon 0.5 liter Rostfri:

 • Helt i rostfritt stål

 • Packningar i silikon

 • Kan maskindiskas

 • Maximal användningstemperatur: 75 grader C

 • Patroner, art.nr B717

Gräddsifonen toppar kvällen

Slå till och inhandla middagens bästa verktyg och toppa kvällen med en grädde utöver det vanliga. Dina gäster får en smakupplevelse, snabbt och enkelt, utan att behöva vänta i onödan. Glöm nu för hela friden inte att köpa lustgas patroner, Artikel nummer B717, för då blir det kanske till att vispa för hand i alla fall.

Lycka till!

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här.

 1. Bättre än förväntat recenserad av Pernilla on 2017-03-17
  Kvalitet
  Pris

  Riktigt rejäl och fin sifon

 2. Funkar perfekt recenserad av Mikael on 2017-02-01
  Pris
  Kvalitet

  Vispad grädde på sekunden.