Gräddsifon 1 lit Rostfri

Rating:
90 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B720
Snabb överblick
Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Dennar modell är helt i rostfritt stål. Packningarna är i silikon. Kan därför maskindiskas.
1 153 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon 1 l Rostfritt

Ett party utan dessert är inget party. Kvällen börjar närma sig, kanske skulle du ändå göra lite marängbakelser med rabarbersmörkräm eller varför inte jordgubbar och vispad grädde. En perfekt dessert för fest. Tänk att få bjuda på en klassisk jordgubbstårta.

Förutom att denna gräddsifon i rostfritt stål gör sig snygg i köket så fixar den fluffig grädden på nolltid så att du kan fokusera på annat, typ dina gäster. Den här stilrena gräddsifonen har hur många användningsområden som helst, the sky is the limit. Tänk, chokladmousse, såser eller soppor!

Gräddsifon 1 liter Rostfri

  • Helt i rostfritt stål

  • Packningar i silikon

  • Kan maskindiskas

  • Maximal användningstemperatur: 75 grader C

  • Patroner, art.nr B717

  • Drivs på lust gas

 

Slå till på en lustgasdriven gräddsifon!

Är det party så är det och då är det bara att gå loss och spritsa grädde med några lustgas drivna gräddsifoner, precis som du vill, i egna former och skapelser. Att spara tid och samtidigt glänsa med din förmåga att vispa grädde med lustgas är aldrig fel.

 Slå till på en gräddsifon i rostfritt stål.

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här. 4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon 1 lit Rostfri
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris