• Gräddsifon 1 liter Rostfri
 • Gräddsifon 1 liter Rostfri

Gräddsifon 1 liter Rostfri

996 kr

Status: I lager

Vikt: 1 kg

Köps Ofta Tillsammans

Gräddsifon 1 liter Rostfri
Gräddsifon 1 liter Rostfri
996 kr

Detaljer

Gräddsifon 1 l Rostfritt

Ett party utan dessert är inget party. Kvällen börjar närma sig, kanske skulle du ändå göra lite marängbakelser med rabarbersmörkräm eller varför inte jordgubbar och vispad grädde. En perfekt dessert för fest. Tänk att få bjuda på en klassisk jordgubbstårta.

Förutom att denna gräddsifon i rostfritt stål gör sig snygg i köket så fixar den fluffig grädden på nolltid så att du kan fokusera på annat, typ dina gäster. Den här stilrena gräddsifonen har hur många användningsområden som helst, the sky is the limit. Tänk, chokladmousse, såser eller soppor!

Gräddsifon 1 liter Rostfri

 • Helt i rostfritt stål

 • Packningar i silikon

 • Kan maskindiskas

 • Maximal användningstemperatur: 75 grader C

 • Patroner, art.nr B717

 • Drivs på lust gas

 

Slå till på en lustgasdriven gräddsifon!

Är det party så är det och då är det bara att gå loss och spritsa grädde med några lustgas drivna gräddsifoner, precis som du vill, i egna former och skapelser. Att spara tid och samtidigt glänsa med din förmåga att vispa grädde med lustgas är aldrig fel.

 Slå till på en gräddsifon i rostfritt stål.

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här.  1. 4 patroner, kvalité! recenserad av Daniel on 2016-06-21
  Pris
  Kvalitet

  Riktigt bra kvalité på sifonen. Man får verkligen vad man betalar för och att det dessutom går att lirka in 4 patroner i den är ju inte heller helt fel. Grädde för en hel fest ;)!

 2. 9 recenserad av Carlos Philip on 2015-10-09
  Pris
  Kvalitet

  Mkt bra produkt

 3. Bra produkt recenserad av Hanna Daniella on 2015-08-14
  Kvalitet
  Pris

  Bra produkt!

 4. Andas kvalitét! recenserad av Fredrik on 2015-08-01
  Kvalitet
  Pris

  En sifon, helt i rostfritt (samtliga delar) precis enligt beskrivningen. Rejäl konstruktion som tål mycket stryk. Det som skiljer denna variant från de billigare modellerna i plast, är att man kan trycka mycket mjukare på handtaget och ändå få ett bra resultat.