Gräddsifon Rostfri 0,5 lit

Rating:
95 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B721
Snabb överblick

Med Gräddsifon 0,5 liter rostfri kan du göra grädde, snabbt och enkelt, utan att vispa! Desserten till festen på landet blir klar på några sekunder. Modellen är rostfritt stål och packningarna i silikon för enkel maskindisk.

1 024 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon 0,5 liter rostfritt

Äntligen helg och en resa till landet med vännerna är precis vad som behövs. Eftersom ni bjuder in grannarna på middag så ta med en portabel 0,5 liters gräddsifon. Det blir grillat till middag och till dessert kan det bli en chokladbrownie med grädde.

Istället för att stå och vispa grädde i flera minuter när resten av gänget sitter i rummet intill och skrattar så kan du fixa desserten på några sekunder med en lustgasdriven gräddvisp. När du ändå är i farten så kan du toppa några drinkar med grädde från sifonen.

Gräddsifon 0.5 liter Rostfri:

  • Helt i rostfritt stål

  • Packningar i silikon

  • Kan maskindiskas

  • Maximal användningstemperatur: 75 grader C

  • Patroner, art.nr B717

Gräddsifonen toppar kvällen

Slå till och inhandla middagens bästa verktyg och toppa kvällen med en grädde utöver det vanliga. Dina gäster får en smakupplevelse, snabbt och enkelt, utan att behöva vänta i onödan. Glöm nu för hela friden inte att köpa lustgas patroner, Artikel nummer B717, för då blir det kanske till att vispa för hand i alla fall.

Lycka till!

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här.

4.75
Rating:
95% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon Rostfri 0,5 lit
Ditt betyg