Grainfather Bryggverk G70

I lager Vikt: 20 kg
SKU
ÖT160
Snabb överblick
Grainfather G70 är den nya och utvecklade samt betydligt större versionen av bryggverket Grainfather Connect. Optimalt bryggverk för hemmabryggaren.
19 415 kr

Garanterad och trygg e-handel

Grainfather G70 är den nya och utvecklade samt betydligt större versionen av bryggverket Grainfather Connect

Optimalt bryggverk för hemmabryggaren 

Det tog två år för utvecklarna av The Grainfather att ta fram detta optimala bryggverk för dig som brygger hemma. The Grainfather är resultatet av jobbet av ett helt team av industridesigners, ingenjörer och kommersiella bryggerier, som tillsammans har fått fram detta enkla allt-i-ett-system som gör det möjligt för alla att brygga hemma automatiskt. 

Grainfather G70 - den nya utvecklade och större versionen av Grainfather Connect 

Det nya och större bryggverket Grainfather G70 är på många sätt likt sin företrädare Grainfather Connect, men är på många sätt även bättre. Till G70 kommer det en ny kontrollenhet, Smart Controller, som styr både pump och uppvärmning automatiskt. Smart Controller har även flera andra smarta funktioner, så som automatisk stegmäskning, recepthantering och enkel styrning via din smartphone eller surfplatta (iOS eller Android) över WiFi. Andra uppdaterade delar av G70 är även att den har en konisk botten med falskbotten för effektiv filtrering av humlerester samt en tappkran i botten för enklare rengöring. 

Smart och effektiv ölbryggning 

Precis som med föregångaren Grainfather Connect så mäskar, silar du av och kokar du i samma kärl i din G70. Vörten pumpas runt och värms enligt RIMS-metoden efter önskar program. Motsrömskylaren som ingår kopplar du enkelt in till kökskranen för kylvatten. Därefter pumpas vörten direkt från din G70 Grainfather genom kylaren till jäskärlet. Värmeelementet har steglös effektreglering. 

OBS! Det fyllda maltröret kan väga upp emot 60 kg om man utnyttjar dess fulla kapacitet, därför rekommenderar vi en lyftanordning, eller att två personer lyfter maltröret. 

Den nya kontrollenheten Smart controller bestämmer automatiskt hur mycket effekt som kan användas under bryggningen. Om du bara vill hålla en stabil temperatur vid mäskning ska du använda dig av låg effekt, och upp till 3,2 kW för att komma upp i temperatur om du vill ha ett kraftigt kok. 

Bryggverket består av: 

  • Bryggkittel med inbyggd elpatron och expanderbar maltinstas i rostfritt stål. 
  • Motströmskylare med slangar och kopplingar. 
  • Magnetkopplad centrifugalpump. 
  • Humlefilter för att hålla humle och maltskrot i pannan. 
  • Grainfather Smart Controller kontrollenhet.

Tekniska data: 

  • Bryggvolym: 70 liter (före kok). 
  • Rekommenderad maximal maltmängd är 17 kg. 
  • Effekt: 3,2 kW (16A säkring krävs). 
  • Garanti: 3 år. 
  • Tillverkad i rostfritt stål av nyzeeländska Imake. 

Manual

PGW.se är återförsäljare av allt inom Grainfather 

Hos oss finner du allt du behöver från Grainfather så som automatiskt bryggverk, tillbehör och reservdelar. Vi har även ett stort utbud av allt inom hembryggning av öl, vin och cider. PGW har allt från färdiga nybörjarkit till separata tillbehör och råvaror, samt köksmaskiner och kökstillbehör. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Bryggverk G70
Ditt betyg