Grainfather Conical Fermenter Digital Temperature Controller

I lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT172
Snabb överblick
Detta är ett tillbehör till Grainfather Conical Fermenter - Pro Edition som är en jästank och en lagertank som rymmer 30 liter. Den jäser med värmekontroll och detta tillbehör är en automatisk värmekontroll som håller reda på temperaturen åt dig. Grainfather Conical Fermenter Digital Temperature Controller håller reda på både värme och kyla. Enkel att sätta av och på med en baksida av magnet.
616 kr

Garanterad och trygg e-handel

Grainfather Conical Fermenter Digital Temperature Controller

Detta är ett tillbehör till jästanken Grainfather Conical Fermenter - Pro Edition (som brygger precis som på ett stort bryggeri) som du kan beställa hos oss på pgw. Med denna jästank kan du jäsa och lagra med värmekontroll. Du kan byta ut värmekontrollen på tanken till denna värmekontroll som håller reda på värmen automatiskt. Du byter enkelt ut termometerdosorna på tanken då den sitter på utsidan av jästanken och sätts fast med dosans magnetbaksida.

Välj önskade grader och låt den automatiska värmekontrollen från Grainfather sköta jobbet

Denna automatiska värmekontroll har knappar där du ställer in grader på önskad värme eller kyla. Sedan håller termometern koll på temperaturen åt dig. Står termometern på 19 grader och du ställer in den på 21 grader så kommer termometern att stänga av värmen när tanken når 21 grader, så att tanken inte överstiger 21 grader. När temperaturen går ner igen till 20 grader så sätter den på värmeelementet igen så att värmen stiger till 22 grader. Fungerar även på kyla.

Grainfather är mästare inom utrustning för hembryggning!

Nivån på hur du brygger din egen öl hemma kan bara du sätta. Därför har vi ett brett sortiment inom hembryggning så att alla kan brygga öl hemma både nybörjare och proffs. Vi har färdiga ölsatser i olika smaker där du bara behöver jäsa ölen, för dig som vill prova på att brygga öl från början till slut så har vi kompletta nybörjarkit där varje låda innehåller allt du behöver; utrustning, råvaror, ölflaskor, etiketter och en mycket detaljerad beskrivning. Grainfather bryggverk  passar både nybörjare som proffs och brygger automatiskt åt dig och du kan använda samma bryggverk till alla olika moment.

Allt som kommer i kontakt med öl under hembryggning måste vara sterilt!

Alla bakterier utifrån kan förstöra ölen. Därför är det livsviktigt att du steriliserar allt som du använder för hembryggning. Platshandskar rekommenderas också. Jäsning är det mest kritiska momentet då du absolut inte vill ha med extra bakterier. Hos oss på pgw.se finner du alla speciella medel för rengöring  som är framtagna för att inte lämna spår av doft eller smak efter sig som kan smaksätta öl. Vanligt diskmedel rekommenderas alltså inte!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Conical Fermenter Digital Temperature Controller
Ditt betyg