Grainfather Hop Spider

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT114
Snabb överblick
Grainfather Hop Spider håller ihop din humle under koktiden. Den går att använda i valfritt kokkärl i rätt storlek och passar utmärkt i Grainfather Bryggverk.
550 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med hjälp av Grainfather Hop Spider håller humlen ihop under koktiden när du använder din Grainfather. Denna produkt är smidig att använda då den går att bruka tillsammans med valfritt kokkärl i rätt storlek, och är anpassad för att passa ett Grainfather Bryggverk.

Det är allmänt känt i bryggningsvärlden att genom att lägga humlen i en påse så kommer användningen av humlen att reduceras med ungefär 10 %. Ifall detta är sant så skulle detta innebära att bitterheten skulle sänkas med 10 % och därmed försämra ölet. Detta påstående tyder även på att påsen skulle ha en negativ inverkan på humlen under bryggningsprocessen och påverkar de syror som löses upp in i vörten.

Men, det här problemet har The Grainfather haft i åtanke när de skapade Grainfather Hop Spider; skillnaden mellan Grainfather hop spider och andra liknande produkter, är att Grainfathers produkt har ett så pass fint och stort nät att det både silar bort den lösa humlen som inte ska användas, samt tillåter full kontakt med vörten. Detta innebär att det är osannolikt att du skulle märka någon skillnad på ölet - Grainfather Hop Spider har alltså ingen negativ påverkan på humlen!

Grainfather Hop Spider gör det även lättare att både addera mer humle och ta bort humle under bryggningsprocessen.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Hop Spider
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris