Grainfather Sparge Water Heater 18L

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
ÖT112
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Grainfather Sparge Water Heather 18L är en lakvattenvärmare med siktglas. Den är temperaturkontrollerad vilket ger en enkel bryggningsprocess som ger dig tid över till det roliga med ölbryggningen. Ta hjälp av ett proffsverktyg och brygg ölen enklare än någonsin förut. Läs mer och börja din planera din hembryggning.

1 353 kr

Garanterad och trygg e-handel

Grainfather Sparge Water Heater 19 liter - Lakvattenvärmare

Grainfather Sparge Water Heater är en lakvattenvärmare med siktglas. Den är temperaturkontrollerad vilket betyder att den värmer upp lakvattnet och behåller rätt temperatur i längden. Det blir en enkel bryggningsprocess när du vet att vattnet håller värmen där den ska när det är dags att börja laka.

Värm vattnet när du börjar mäska

När du börjar mäska din ölbryggning så kan du börja värma lakvattnet. Vattnet kommer att vara redo när det är dags att börja laka. Den optimala temperaturen för att lakvattnet att rinna igenom mäsken brukar anses vara 78 grader.

Lakningen

Lakkärlet ska först fyllas med mäsken från mäskkärlet, innan det varma lakvattnet hälls i. Du kan enkelt hälla önskad mängd lakvatten med Grainfathers tappkran. Kom ihåg att recirkulera mäsken genom att föra grumlig vört till toppen och vörten som rinner ut är tillräckligt blank så hälls den ned i kokkärlet.

 

Grainfather Sparge Water Heater 19 Liter

En bra ölbryggning kräver kunskap hos bryggaren men också verktyg som ger förutsättningar att lyckas. Grainfather har alla egenskaper du behöver för en lakvattenvärmare:

  • Rymmer 19 liter.

  • Tappkran

  • Siktglas – Markören gör det enkelt att se volymen i kärlet

  • Temperaturkontroll – Håller värmen på lakvattnet

  • Lampa som visar när upphettning pågår och när rätt temperatur har uppnåtts


Brygg ölen enklare idag!

Grainfather är en lakvattenvärmare som håller temperaturen exakt på den nivån som du önskar. Du kan enkelt reglera hur mycket vatten som ska tappas upp och siktglaset visar hur mycket vatten du har kvar i kärlet. Ta hjälp av ett proffsverktyg och brygg ölen enklare än någonsin förut. Beställ den idag och börja din hembryggning.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Sparge Water Heater 18L
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris