Hem och Kök

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Kockknivar och bestick (18)
 2. Gräddsifoner (29)
 3. Kökstillbehör (51)
 4. Ostkitt (5)
 5. Köksmaskiner (22)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 64

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Snabbtitt Köttkvarn
  Ny
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn

  En köttkvarn är grunden för all riktig matlagning. Korv, köttbullar, hamburgare och mycket annat börjar med kvarnen. Enkel att montera, rengöra och använda. Alla mathantverkare behöver en köttkvarn där hemma.
  749,00 kr
 • Snabbtitt Multikokare
  Ny
  Nedsatt pris!

  Multikokare

  Multikokaren kan förbereda flera olika måltider på samma gång. Fisk, fågel, ris och pasta är en enkel match för multikokaren.
  1 299,00 kr
 • Snabbtitt Pepparkvarn Eletrisk
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Eletrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  119,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn Burr
  Ny
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn Burr

  Kaffekvarnen som lyfter smakerna och ger dig möjligheten att göra kaffe som proffsen. Välj själv om du ska mala för brygg, espresso eller någon annan kaffesort.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Eletrisk Matlåda
  Ny
  Nedsatt pris!

  Eletrisk Matlåda

  Värm din egen måltid, snabbt och enkelt med en eldriven lunchlåda. Praktisk att ha med sig till jobbet, på vägarna, på utflykten och många andra ställen.
  99,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 3.0L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Fritös 3.0L

  En fritös är kul men en gigantisk fritös är det bästa som finns. Gör din egna twist på Kentucky fried, smaken och volymen blir autentisk med 3 liters fritösen.
  439,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Ny
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149,00 kr
 • Snabbtitt Förkläde PU-läder Svart
  Nedsatt pris!

  Förkläde PU-läder Svart

  Förkläde PU-läder Svart
  317,00 kr
 • Snabbtitt Förkläde PU-läder Brunt
  Nedsatt pris!

  Förkläde PU-läder Brunt

  Förkläde PU-läder Brunt
  317,00 kr
 • Snabbtitt Espresso Bryggare
  Ny
  Nedsatt pris!

  Espresso Bryggare

  Utsökt kaffe är ett hantverk som kräver sin espressomaskin. Här är espressobryggare med högt tryck, mjölk skummare och med en modern design. Allt du behöver för att lyfta ditt kaffehantverk till en ny nivå.
  999,00 kr
 • Snabbtitt Laguiole BBQ set
  Nedsatt pris!

  Laguiole BBQ set

  Laguiole BBQ set är ett optimalt grillset. Kommer i en påkostad förvaringsväska innehållande verktyg som en grillspade, en grilltång och en grillgaffel. Dessutom får du med dig ett riktigt snyggt förkläde för att slippa stänk och en rejäl handske. En perfekt present att ge bort, att få och att köpa till sig själv. 
  1 001,00 kr
 • Snabbtitt Mad Millie 15 min Surdegskit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie 15 min Surdegskit

  Gör din egen surdegslimpa med bara 15 minuters handkraft.Med Mad Millie 15 min Surdegskit får du all utrustning, ingredienser och bruksanvisning som du behöver för att göra ditt dagliga bröd. Dessutom slipper du helt och hållet knådande! Bland helt enkelt mjöl, medföljande salt och startkulturen tillsammans i en skål och använd den medföljande specialgjorda degvispen. Täck och låt den jäsa under 20 timmar innan du gräddar den i ugnen. Surdegslimpan kommer ut med en härligt krispig yta med luftig insida. Ät tillsammans med hemmagjort smör, olivolja eller ditt favoritpålägg.  
  (1)
  211,00 kr
 • Snabbtitt Laguiole Stekknivar i Trä Gabarret 6-pack
  Nedsatt pris!

  Laguiole Stekknivar i Trä Gabarret 6-pack

  Laguiole Stekknivar i rostfritt stål med snygga handtag av trä. Kommer i 6-pack i en snygg trälåda som med fördel kan användas som presentask eller förvaring av knivarna.
  561,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 64

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4