Hem och Kök

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Kockknivar och bestick (18)
 2. Gräddsifoner (30)
 3. Kökstillbehör (54)
 4. Ostkitt (5)
 5. Köksmaskiner (25)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 66

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Snabbtitt Svamptork
  Ny
  Nedsatt pris!

  Svamptork

  En praktiskt svamptork med effekten 400W. Svamptorken är anpassad för att torka svampar, grönsaker, frukt, kött och kryddor. Tack vare torkningen så är dessa särskilt enkla att preservera. Svamptorken är tystgående och stör inte det vardagliga livet när den är igång. Stora brickor gör att du kan torka en större mängd samtidigt och eftersom du staplar brickorna på varandra så ta torken minimalt med plats. Tack vare temperaturkontrollen så kan du ställa in torken på två olika effekter. Av säkerhetsskäl så har den självklart ett automatiskt överhettningsskydd som stänger av svamptorken om den skulle bli överhettad.
  499,00 kr
 • Snabbtitt Slow Juicer
  Nedsatt pris!

  Slow Juicer

  Juice från en slow juicer kan vara i kylskåpet i 2 dygn utan problem. En slow juicer har lägre varvtal och pressar juicen långsammare och behåller alla vitaminer, näringsämnen och fibrer. Gör juice av frukt och grönsaker. Beställ din slowjuicer på pgw och njut av en hälsosam vardag. Juicemaskin som pressar nötter, blad och örter.
  (1)
  1 199,00 kr
 • Snabbtitt Köttkvarn
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn

  En köttkvarn är grunden för all riktig matlagning. Korv, köttbullar, hamburgare och mycket annat börjar med kvarnen. Enkel att montera, rengöra och använda. Alla mathantverkare behöver en köttkvarn där hemma.
  749,00 kr
 • Snabbtitt Multikokare
  Nedsatt pris!

  Multikokare

  Multikokaren kan förbereda flera olika måltider på samma gång. Fisk, fågel, ris och pasta är en enkel match för multikokaren.
  1 299,00 kr
 • Snabbtitt Pepparkvarn Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Elektrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  119,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn Burr
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn Burr

  Kaffekvarnen som lyfter smakerna och ger dig möjligheten att göra kaffe som proffsen. Välj själv om du ska mala för brygg, espresso eller någon annan kaffesort.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Elektrisk Matlåda
  Nedsatt pris!

  Elektrisk Matlåda

  Värm din egen måltid, snabbt och enkelt med en eldriven lunchlåda. Praktisk att ha med sig till jobbet, på vägarna, på utflykten och många andra ställen.
  99,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 3.0L
  Nedsatt pris!

  Fritös 3.0L

  En fritös är kul men en gigantisk fritös är det bästa som finns. Gör din egna twist på Kentucky fried, smaken och volymen blir autentisk med 3 liters fritösen.
  439,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149,00 kr
 • Snabbtitt Knivslip Stål & Keramik
  Nedsatt pris!

  Knivslip Stål & Keramik

  En bra kökskniv håller i många år, och med den här lättanvända knivslipen kan du som hemmakock alltid hålla eggen vass.
  99,00 kr
 • Snabbtitt Sprayflaska Olja & Vinäger
  Nedsatt pris!

  Sprayflaska Olja & Vinäger

  Med olje- och vinägersprayflaskan bestämmer du smaksättningen precis som du vill. Beställ till dig själv eller ge bort till någon, den smarta flaskan kommer garanterat uppskattas av många!
  119,00 kr
 • Snabbtitt Förkläde PU-läder Svart
  Rea
  Nedsatt pris!

  Förkläde PU-läder Svart

  Förkläde PU-läder Svart

  Ordinarie pris 199,00 kr

  Special Price 149,00 kr

 • Snabbtitt Förkläde PU-läder Brunt
  Rea
  Nedsatt pris!

  Förkläde PU-läder Brunt

  Förkläde PU-läder Brunt

  Ordinarie pris 199,00 kr

  Special Price 149,00 kr

 • Snabbtitt Espresso Bryggare
  Nedsatt pris!

  Espresso Bryggare

  Utsökt kaffe är ett hantverk som kräver sin espressomaskin. Här är espressobryggare med högt tryck, mjölk skummare och med en modern design. Allt du behöver för att lyfta ditt kaffehantverk till en ny nivå.
  999,00 kr
 • Snabbtitt Laguiole BBQ set
  Nedsatt pris!

  Laguiole BBQ set

  Laguiole BBQ set är ett optimalt grillset. Kommer i en påkostad förvaringsväska innehållande verktyg som en grillspade, en grilltång och en grillgaffel. Dessutom får du med dig ett riktigt snyggt förkläde för att slippa stänk och en rejäl handske. En perfekt present att ge bort, att få och att köpa till sig själv. 
  1 001,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 66

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5