Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Hem och Kök

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Kockknivar och bestick (17)
 2. Gräddsifoner (31)
 3. Kökstillbehör (51)
 4. Ostkitt (5)
 5. Köksmaskiner (26)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 66

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Snabbtitt Nitrogenpatroner 24 g 10-p
  Ny
  Nedsatt pris!

  Nitrogenpatroner 24 g 10-p

  Nitrogenpatroner 24 g 10-p
  41 kr
 • Snabbtitt Drink Dispenser med Ställning 4 L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Drink Dispenser med Ställning 4 L

  Drink Dispenser med Ställning 4 L
  199 kr
 • Snabbtitt Espressomugg med Öra 6-pack
  Ny
  Nedsatt pris!

  Espressomugg med Öra 6-pack

  Espressomugg med Öra 6-pack
  69 kr
 • Snabbtitt Eletrisk Pepparkvarn
  Nedsatt pris!

  Elektrisk Pepparkvarn Enkel

  Finmalt, grovkorningt eller hela korn? Med en elektrisk pepperkvar så är möjligheterna endast överträffade av matlagningslädjen. Kökets kanske viktigaste redskap, elektrisk och med toppkvalité.
  99 kr
 • Snabbtitt Mortel i rostfritt stål liten
  Nedsatt pris!

  Mortel i rostfritt stål liten

  Mortel i rostfritt stål liten
  199 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Tofu and Vegan kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Tofu and Vegan kit

  Gör din egna tofu hemma på ungefär 1 timmes tid med Mad Millies Tofu and Vegan kit och få en riktig matlagningsupplevelse i ditt eget hem. Välj mellan vanlig tofu och silkestofu som är att anse som en delikatess. Ge bort som en present till en vän som äter veganmat eller laga själv.
  299 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Italian Cheeses Kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Italian Cheeses Kit

  Mad Millie Italian Cheeses Kit är ett gör ost själv hemma kit som gerdig möjligheten att göra egen ost från grunden. Det finns oändligt mångaitalienska rätter som får en förstärkt smakupplevelse av rätt ostar påtallriken. Upplev det italienska mathantverket direkt i ditt eget kök.
  (1)
  317 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Coconut Yoghurt
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Coconut Yoghurt

  Mad Millie Coconut Yoghurt
  190 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Vegan Cheese Kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Vegan Cheese Kit

  Mad Millie Vegan Cheese kit gör det lätt för dig som är vegan eller som vill pröva på att äta vegansk ost att göra egen ost hemma, underbar mozzarella, halloumi, mascarpone, ricotta eller fetaost.Det här är ett kitt för den som vill lyfta sitt mathantverk till en ny nivå.
  299 kr
 • Snabbtitt Mad Millie 15 min Surdegskit
  Rea
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Surdegskit

  Gör din egen surdegslimpa med bara 15 minuters handkraft.Med Mad Millie 15 min Surdegskit får du all utrustning, ingredienser och bruksanvisning som du behöver för att göra ditt dagliga bröd. Dessutom slipper du helt och hållet knådande! Bland helt enkelt mjöl, medföljande salt och startkulturen tillsammans i en skål och använd den medföljande specialgjorda degvispen. Täck och låt den jäsa under 20 timmar innan du gräddar den i ugnen. Surdegslimpan kommer ut med en härligt krispig yta med luftig insida. Ät tillsammans med hemmagjort smör, olivolja eller ditt favoritpålägg.  
  (1)

  Ordinarie pris 199 kr

  Special Price 149 kr

 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149 kr
 • Snabbtitt Svamptork
  Nedsatt pris!

  Svamptork

  En praktiskt svamptork med effekten 400W. Svamptorken är anpassad för att torka svampar, grönsaker, frukt, kött och kryddor. Tack vare torkningen så är dessa särskilt enkla att preservera. Svamptorken är tystgående och stör inte det vardagliga livet när den är igång. Stora brickor gör att du kan torka en större mängd samtidigt och eftersom du staplar brickorna på varandra så ta torken minimalt med plats. Tack vare temperaturkontrollen så kan du ställa in torken på två olika effekter. Av säkerhetsskäl så har den självklart ett automatiskt överhettningsskydd som stänger av svamptorken om den skulle bli överhettad.
  499 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn Burr
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn Burr

  Kaffekvarnen som lyfter smakerna och ger dig möjligheten att göra kaffe som proffsen. Välj själv om du ska mala för brygg, espresso eller någon annan kaffesort.
  399 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Silver
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Silver

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599 kr
 • Snabbtitt Fritös 3.0L
  Nedsatt pris!

  Fritös 3.0L

  En fritös är kul men en gigantisk fritös är det bästa som finns. Gör din egna twist på Kentucky fried, smaken och volymen blir autentisk med 3 liters fritösen.
  439 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 66

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5