Hem och Kök

Tillbehör till hemmet och köket som håller hög kvalitet 

Letar du efter några nya riktigt vassa kockknivar till dig själv, eller har din partner satt dig på uppgiften att försöka hitta presenter till både svärföräldrarna och till julklappsspelet? Eller är det slut på den där riktigt goda kryddan som du inte kan få tag på i butiken hemma? PGW har ett brett urval av tillbehör till hem och kök som garanterat kommer att falla vem som helst i smaken! Bland våra produkter hittar du goda kryddor, vassa kockknivar och bestick, smidiga gräddsifoner som kommer att uppgradera ditt bakande, snygga flaskor och burkar, ostkitt för ostbrickan, praktiska och roliga köksmaskiner, festartiklar, redskap åt den perfekta grillningen, och andra kökstillbehör som du bara måste ha i ditt kök du också! Alla dessa produkter håller hög kvalitet och är några av de bästa på marknaden, till exempel det franska varumärket Laguiole som tillverkar vassa kock- och köksknivar värda en mästerkock. 

Kökstillbehör och köksmaskiner som gör vardagen enklare och roligare 

Köket är hemmets hjärta och det är viktigt att du trivs i ditt kök och känner att det är en trygg plats som du kan laga mat på och umgås tillsammans med nära och kära. Varför inte börja dagen med en nybryggd kopp kaffe gjord av kaffebönor som du malt hemma själv, eller njut av en god och fräsch smoothie som du mixat i din snabba blender? På helgerna kan hela familjen lyxa till det genom att göra egen glass med er egen glassmaskin! Alla dessa förslag på produkter kan du hitta bland PGW:s sortiment av köksmaskiner, samt produkter som är framtagna för att underlätta och göra köksarbetet smidigt och kul. 

Duka upp snyggt med vassa bestick och matchande flaskor 

Med rustika och stilrena bestickset från det lyxiga franska märket Laguiole kan du duka upp till en riktig festmåltid! Dessa knivar skär lätt igenom köttet och allt annat som serveras på tallriken, samtidigt som de är en snygg detalj uppe på bordet. Tillsammans med detta kan du dekorera bordet med matchande glasflaskor - häll upp vinet i egen vinflaska eller ölet i ölflaskor för att lättare kunna spara på drycken som inte dricks upp och en snyggare touch på dukningen! 

Krydda till tillvaron med goda kryddor 

Bland PGW:s kryddor hittar du ett brett sortiment av tillverkaren Zigges BBQ och även ett litet urval av märket Deliciou. Några av våra populäraste, och godaste, kryddor är Sea Food Gourmet, Griseknoen och Crazy Beef. 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 37-48 av 74

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Brännare Blue Flame Blisterpack
  Brännare Blue Flame Blisterpack
  Rating:
  90%
  87 kr
 2. Sugrör Rostfritt 6-pack Raka
  Sugrör Rostfritt 6-pack Raka
  76 kr
 3. Laguiole Trädgårdsredskap 3 delar
  Laguiole Trädgårdsredskap 3 delar
  734 kr
 4. Clippsmaskin Manuell
  Clippsmaskin Manuell
  2 095 kr
 5. Kolsyrepatroner 8 g 10-p
  Kolsyrepatroner 8 g 10-p
  Rating:
  97%
  43 kr
 6. Champagnehink
  Champagnehink
  466 kr
 7. Nitrogenpatroner 24 g 10-p
  • REA
  Nitrogenpatroner 24 g 10-p
  Specialpris 25 kr Ordinarie pris 43 kr
 8. Dream Dust Original 150 gr
  • REA
  Dream Dust Original 150 gr
  Rating:
  97%
  Specialpris 99 kr Ordinarie pris 109 kr
 9. Dream Dust Citrus 150 gr
  Dream Dust Citrus 150 gr
  104 kr
 10. Star Dust 150 gr
  Star Dust 150 gr
  Rating:
  100%
  109 kr
 11. Beef Dust 125 gr
  Beef Dust 125 gr
  104 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 37-48 av 74

Sida
per sida
Sätt fallande sortering